17-18 februari: d10e Amsterdam. Twee dagen in het teken van decentralisatie en alles wat erbij komt kijken.

on .

17-18 februari: d10e Amsterdam. Twee dagen in het teken van de toekomst van decentralisatie  
17 en 18 februari komt in Amsterdam een uitzonderlijk gezelschap bij elkaar. Entrepeneurs, investeerders en ontwerpers die zich bezighouden met decentrale technologie zullen elkaar ontmoeten, info delen en samen nadenken over een decentrale toekomst. Technologie├źn zoals Bitcoin, Blockchain, 3d printen en drones zullen de revue passeren. Ook wordt er aandacht besteed aan Fintech, de decentrale economie & cultuur en het nieuwe werken. En waar dit allemaal gaat gebeuren is tijdens d10e in de Beurs van berlage.

Decentralisatie: is het een modewoord, een hype of de toekomst? Nu al zien we op bepaalde gebieden decentrale toepassingen ons leven veranderen. Denk bijvoorbeeld maar aan file-sharing via bittorrent of digitaal geld zoals Bitcoin. Het is nu nog grotendeels het terrein van de zogenaamde nerds en it-ers maar steeds meer begint decentralisatie vorm te krijgen. Als we de experts mogen geloven zal alles wat gedecentraliseerd kunnen worden gedecentraliseerd worden. Als je geinteresseerd bent in decentralisatie, de mogelijke toepassingen of als je een blik wilt werpen op de toekomst dan is d10e de plek waar je moet wezen.

Zoals gezegd duurt d10e 2 dagen. De eerste dag: woensdag 17 februari, zal in het teken staan van netwerken. Op deze dag kan men in een ontspannen sfeer elkaar ontmoeten en wisselen van gedachten. De tweede dag: donderdag 18 februari, zal gevuld zijn met presentaties, panel discussies en onder andere de blockchain startup competitie. Al kijkende op de website zijn er een hoop bekende sprekers te zien zoals bijvoorbeeld Roger ver, Jeff Garzik en max Keiser. Naast de bekende koppen is er echter nog een heel scala aan interessante personen en presentaties die me ook zeer de moeite waard lijken. De complete agenda kan je hier vinden.

Mijn interesse gaat vooral uit naar Blockchain en Bitcoin en voor zover ik kan zien komt de Blockchain goed aan bod. Hoewel de Bitcoin Blockchain wat mij betreft grote waarde en potentie heeft, twijfel ik nog over veel nieuwe startups en toepassingen. Ik zal mijn licht gaan opsteken om te zien of de belofte van Blockchain(s) echt zoveel potentie heeft als men denkt en welk gedeelte hype is. Ik ben er dus in ieder geval bij en ik zie je graag op 18 februari.

Gepost door Roland de Goeij

Comments   

# Guest 2016-02-14 21:58
'tis entrepReneurs of gewoon ondernemers. Wou dat ik erbij kon zijn maar moet helaas werken.
Dank voor je goede site trouwens :-)
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh