24 januari: Bitcoin symposium in museum TwentseWelle

on .

Symposium Revolution 3.0: Bitcoin FAQ  
Vrijdagavond 24 januari a.s. wordt in Enschede een symposium georganiseerd met als onderwerp: Bitcoin FAQ. Dit symposium betreft de eerste in het kader van Revolution 3.0 en wordt georganiseerd in Museum TwentseWelle. Ongeacht of je voor- of tegenstander bent, het valt niet te ontkennen dat Bitcoin een voorbeeld is van revolutionaire internet technologie. In dit kader is er een avondvullend programma met diverse sprekers, en visueel en muzikaal vermaak.

Gedurende deze avond komen er zoals gezegd diverse sprekers aan bod, die direct of indirect in contact staan met Bitcoin. De sprekers zullen antwoord geven op de meest uiteenlopende vragen/onderwerpen, zoals in het onderstaand programma valt terug te lezen. Bent u dus geïnteresseerd, maar heeft u eigenlijk nog veel vragen over Bitcoin, dan biedt deze avond u de mogelijkheid om meer over deze digitale munt te weten te komen. Weet u al veel over Bitcoin, maar wilt u eens de kijk van anderen aanhoren of met hen in discussie treden, wees dan ook van harte welkom.

Het team van Bitcoinspot wilde deze avond zeker niet missen en zal dus ook van de partij zijn, misschien zien we je wel in de Bitcoin-babbel-corner? 

Wat is revolution 3.0?
Revolution 3.0 houdt in dat alles tegenwoordig internet is. Na de Verlichting en de Industriële Revolutie viert vandaag de dag de vindingrijkheid van de mens wederom hoogtij en zitten we middenin de Digitale Revolutie. Een centrale en katalyserende factor in deze revolutie is het internet. Revolution 3.0 is een serie evenementen en exposities in museum TwentseWelle om te laten zien hoe wonderlijk de wereld is die het internet heet.

Programma:
Sprekers:
Bas de Lange, organisator International Bitcoin Conference Amsterdam 2014, oprichter Bitcoin trefpunt en de Bitcoin Universiteit:
Wat is Bitcoin, wat kun je er (nog meer) mee, waar kun je ermee betalen en wat zijn de veel gehoorde misverstanden?
Edin Mujagic, macro-econoom gespecialiseerd in de centrale banken, publicist en auteur van onder meer ‘Geldmoord: hoe de centrale banken ons geld vernietigen’:
Bitcoin kan voor ons financiële systeem hetzelfde doen als e-mail voor communicatie: die onherkenbaar veranderen. Onder welke voorwaarden is dat te verwachten?
Arjan Kamphuis, internet beveiligingsexpert bij organisatie adviesbureau Gendo:
Het Bitcoin protocol past in de huidige ontwikkelingen van decentralisatie, maar wat biedt de toekomst nog meer?
Douwe Bart Mulder, ontwikkelaar BitcoinATM:
Zelf een Bitcoin geldautomaat bouwen met behulp van open-source software? Douwe Bart Mulder legt uit hoe hij het met zijn team gedaan heeft.
Edwin Vlieg, webontwikkelaar en mede-oprichter Moneybird:
Waar moet je als ondernemer aan denken als je met Bitcoin aan de slag gaat en hoe staat de Belastingdienst er tegenover?

Naast het sprekersprogramma is er ook de mogelijkheid om ervaringen te delen, hulp te krijgen en contacten te leggen in de Bitcoin-Babbel-Corner. Naast horeca en zitplek biedt de B-B-C ook ruimte aan:
De Helpdesk (Bitcoin/Litecoin, mining, wallets, etc) i.s.m. TkkrLab.
DJ’s / VJ’s: Daniel Maters, Jakuza, Beatling,  Brandenburg, Videoholics en meer...

Symposium Revolution 3.0: Bitcoin FAQ
Wanneer    Vrijdag 24 januari a.s.
Aanvang    19.00 uur
Waar         Museum TwentseWelle te Enschede
Entree       €7,50*
*Dit bedrag is tevens te voldoen in Bitcoins en is inclusief entree van het museum)

Contactgegevens:
Revolution 3.0 / Bitcoin FAQ:
Floris Schreuder
+31 6 44 935 978
floris@100fat.nl
Museum TwentseWelle:
Erik van der Velde
Hoofd Informatie & Publiek / Head Information & Public
+31 53 4807685
+31 6 20111535
e.vandervelde@Twentsewelle.nl

Gepost door Leon Horenberg | BTCNext

Add comment


Security code
Refresh