24 juni - Nationaal Bitcoin Congres te Amsterdam

on .

Woensdag 24 juni 2015: Nationaal Bitcoin Congres 2.0  
Overmorgen 24 juni zal weer het Nationaal Bitcoin Congres plaatsvinden. Het Nationaal Bitcoin Congres is in het leven geroepen en speciaal samengesteld om de voorhoede van het Nederlandse bedrijfsleven en (semi)overheidsinstellingen in 1 dag bij te praten over Bitcoin technologie. Ditmaal is de ING de hosting partner en zorgt de KPMG voor de livestream zodat je het hele event thuis kan volgen. Erbij zijn is uiteraard leuker maar dan moet je heel snel zijn want er zijn letterlijk nog maar enkele kaarten beschikbaar.


Organisatoren Rutger van Zuidam en Vincent Everts hadden het congres misschien beter het "Nationaal Blockchain Congres" kunnen noemen aangezien de focus dit keer meer zal liggen op de Blockchain. U weet wel de Blockchain, het digitale gedistribueerde openbare kasboek waarop Bitcoin rust en welke een tsunami aan financiele innovaties mogelijk kan maken.

(Nog niet overtuigd van het revolutionaire karakter van de blockchain? kijk anders zeker deze twee uitstekende video's - video1 - video2 - waarin James D'Angelo uitlegt waarom de blockchain gaat zorgen voor een ontelbare hoeveelheid killer-apps)
Ook de onderstaande video, waaraan organisator Rutger van Zuidam heeft meegewerkt, gaat verder in op de echte waarde van Bitcoin en de Blockchain.


Het programma is in ieder geval helemaal rond, koplopers uit de financiële wereld zoals Lex Hoogduin en Mark Buitenhek zullen onder andere hun opwachting maken. Maar daarnaast zullen ook andere bekende en minder bekende gasten hun opwachting maken zoals onder andere Jouke Hofman van Bitonic en mr "de week van Bitcoin" Paul Buitink. Voor het hele programma en meer info kan je terecht op op bitcoincongres.nl.

Gepost door Roland de Goeij

Add comment


Security code
Refresh