28 november Arnhem Bitcoinmetropool: laatste tips, agenda en sponsornieuws!

on .

Van Arnhem Bitcoinstad naar Bitcoinmetropool: Dat moet gevierd worden!  
Aanstaande Vrijdag 28 nov is het zover, dan staat Arnhem in het teken van de Bitcoin. Zo op de valreep is het team van Arnhem Bitcoinstad nog druk bezig om de puntjes op de i te zetten. Zo sloten ze gister nog eventjes hun 40e winkel, en de eerste supermarkt van Nederland, aan. Ook was Patrick van Arnhem Bitcoinstad nog bij BNR te horen (vanaf 13:50). En last but not least hebben ze nog beslist.nl binnengehaald als sponsor waardoor ze mooie prijzen kunnen uitdelen!

Geloof het of niet maar ons eigen Arnhem is de stad met het grootste aantal bitcoin-acceptanten per wereld per km2. En tevens bestaat Arnhem Bitcoinstad een half jaar, tijd voor een feestje dus. Hierbij nog even de agenda, laatste nieuwtjes en tips voor als je naar Arnhem komt.

Reistips en Agenda

Wie niet de mogelijkheid heeft om overdag al Sinterklaas inkopen te doen raden we aan om op tijd naar Arnhem te komen i.v.m. de files in de vrijdagspits rond Arnhem. Met de trein komen is zeker een goede optie, wie dat doet zal bij het verlaten van het station langs de Spar komen die bitcoins accepteert.

Om 18:00 uur in Rose's Lounge zal iedereen elkaar treffen voor de opening en uitleg over de avond. Na wat borrelen is iedereen uitgenodigd om een hapje te eten bij een van de vele restaurants of eetcafés. Er zijn diverse Bitcoin acties ingezet, waardoor je in bepaalde gevallen 20% korting krijgt wanneer je met bitcoins betaalt. Een overzicht van alle acties zal gepubliceerd worden op de website.

Om 21:00 uur starten er drie verschillende presentaties op drie verschillende locaties, het zijn beknopte presentaties van circa 20-30 minuten.
• Key signing party, en introductie GPG (voor versleuteling van o.a. Email) door Otto de Voogd. Locatie: Stella by Starlight
• Internet of Coins door Joachim de Koning en Robert de Groot. Locatie: Café STOUT
• Bitcoin voor Beginners door Rogier Eijkelhof. Locatie: Njoy Café

Om 21:45 uur zal iedereen elkaar weer treffen in Café Den Koopman en wordt er een prijsuitreiking gehouden (zie details hieronder) en is er weer voldoende ruimten voor netwerken. Tot slot zal er voor de nachtbrakers ook nog een prijsuitreiking gehouden worden om 1:47 uur in Cavern Café.

Win een Trezor hardware wallet!

Wie vrijdag naar Arnhem Bitcoinstad komt maakt kans op een van de drie Trezor hardware wallets die beschikbaar worden gesteld door Beslist.nl, het grootste online winkelcentrum van Nederland. Dit bedrijf groeit enorm en is daarom voortdurend op zoek naar nieuwe developers. lees meer op beslist.nl 

Om kans te maken op deze fraaie hardware wallets dien je tenminste één bitcoin betaling te doen. Je kans wordt groter door bij verschillende zaken een betaling te verrichten. Het maakt daarbij niet uit vanaf welk adres je de betaling doet. Dit in tegenstelling tot de actie die bij de opening van Arnhem Bitcoinstad werd gehouden. Wouter ging toen met de hoofdprijs (€150,- bon voor thuisbezorgd.nl) er vandoor doordat hij bij 8 van de 15 deelnemers een betaling had verricht vanaf hetzelfde adres. De nieuwe HD wallets zorgen ervoor dat de spelregels aangepast zijn, al blijft je kans het grootst wanneer je bij veel verschillende deelnemers betalingen verricht.

Gepost door Roland de Goeij

Add comment


Security code
Refresh