Tradehill.com stopt ermee

on .


Tradehill, de op 1 na grootste bitcoin-exchange stopt ermee na o.a. problemen met banken en paxum.
tradehill.com stopt ermee

Op de site van tradehill wordt aangegeven dat de problemen, die zich de laatste tijd hebben opgestapeld, tot de beslissing hebben geleid om alle transacties op tradehill te stoppen en de fondsen van de klanten te retourneren. Er werden de afgelopen tijd meerdere bankrekeningen van tradehill afgesloten, er werd 100.000 dollar verwijderd zonder bericht en als laatste druppel heeft paypal-concurrent paxum de dienstverlening aan tradehill gestopt.
Er wordt wel aangegeven door de heren van tradehill dat ze wel verder gaan met het ontwikkelen van hun bitcoin diensten, bitcoin.com zal nog deze maand een update gaan krijgen.

Tradehill.com lijjkt dus gezwicht te zijn onder de problemen die andere exchanges ook ervaren, zoals banken die geen zaken meer willen doen met bitcoin-exchanges en dus rekeningen sluiten. Het gebrek aan duidelijkheid aan regelgeving is waarschijnlijk het probleem, maar het zou ook een typisch gevalletje "bitcoin-pesten" kunnen worden genoemd door de gevestigde structuren die geen zin hebben in nieuwkomers. Vooral niet als die nieuwkomers niet meedoen aan zaken zoals torenhoge tarieven en belachelijk lange wachttijden om geld over te maken.

Het kan toeval wezen, maar sinds deze aankondiging is de koers van bitcoin een flink stukje gezakt, laten we hopen dat er meer exchanges komen en dat de wal het schip zal keren.

Add comment


Security code
Refresh