Zelf je photoshoot maken op posadoll.com

on .


Een Zuid-koreaans tienermodel heeft deze week haar site gelanceerd waar je, onder andere haar en andere, meisjes kan laten poseren en aankleden als poppen. Kies het model, zoek de kleren en haarstijl bij elkaar en voila, je kan je eigen custom photoshoot samenstellen.
posadoll_2

Posadoll.com, de site waar het over gaat is gestart door Yoon Yeonghwa een 17 jarige studente uit zuid korea. Ze begon vorig jaar haar modellencarriere en maakte kennis met het fenomeen bitcoin. De combinatie van de site met het betalen via bitcoins was snel een feit en haar website trok de afgelopen dagen al meer dan 1200 hits per dag. Yoon, die de site in haar avonduren onderhoudt, hoopt dat de site zal bijdragen in het gebruik van bitcoin en waarschuwde al op haar blog "kijk uit de competitie komt eraan, en het geheime wapen is bitcoin!"

De site is een mooi voorbeeld van hoe bitcoins ingezet kunnen worden om mensen van over de hele wereld je producten te laten kopen zonder hoge investeringskosten en gedoe met creditcards, bankrekeningen enz. Hopelijk dient deze site als inspiratie voor andere jeugdige entrepeneurs om zelf ook de stoute schoenen aan te trekken en met behulp van bitcoin te gaan ondernemen op het internet!

Add comment


Security code
Refresh