Gezamenlijk bitcoins minen via bitmin.nl

on .

 

Het kon in het buitenland al langer maar nu is er in nederland ook iemand die de stoute schoenen aangetrokken heeft en aanbied om gezamenlijk naar bitcoins te minen. Robert-Reinder Nederhoed van Bitmin.nl zoekt via zijn site naar investeerders die bij hem 1750 euro willen investeren zodat hij een aantal asic miners kan kopen om mee te doen aan de race die waarschijnlijk gaat ontstaan als butterfly labs in oktober hun nieuwe asic miners gaat uitleveren.

bitmin2


Deze asic miners zijn vele malen sneller als de huidige hardware die nu gebruikt wordt om bitcoins mee te minen. Er is nu al een aanzienlijke hoeveelheid van deze asic miners besteld dus het is uiteraard zaak om er snel bij te zijn voordat iedereen gaat minen op deze nieuwe manier. Volgens de site zal bitmin.nl pas zelf gaan verdienen als de investeerders volledig zijn uitbetaald. Dat klinkt wel goed maar er zijn ook een hoop onbekende factoren in het spel.

Ten eerste: gaat buterflylabs wel alle spullen uitleveren, wel of niet op tijd. Ten tweede hoe staat het tegen die tijd met de koers, aangezien de berekeningen op bitmin.nl uitgaan van een koers van 7,7 euro per bitcoin. En uiteraard de belangrijkste vraag, valt er uberhaupt nog wel wat te verdienen als straks iedereen met de nieuwe asic miners aan de slag gaat. 

Spannende tijden dus voor bitmin en voor alle miners in het algemeen, we houden het zeker in de gaten.


Comments   

# Buhrman 2012-09-03 10:44
Op http://www.wetenschap24.nl/programmas/hoezo-radio/Kettingvraag/2011/september/15-09-2011-hackvrije-computer-.html is ook informatie te vinden over een hack-vrije computer.
Reply | Reply with quote | Quote
# Q 2012-09-03 09:26
Op https://www.wuala.com/FreemoveQuantumExchange is een systeem dat onkraakbaar is en de mogelijkheid geeft om een eigen currency systeem op te zetten. Het systeem is sinds 2008 operationeel. Een bewijs van een van de onkraakbare protocollen is te vinden op http://content.wuala.com/contents/FreemoveQuantumExchange/Aspects/Security/Programs/Source%20Coding%20Examples/Example.pdf
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh