Bitcoin conferentie 2012

on .

bitcoin2012
14, 15 en 16 september is het zover: de bitcoin conference 2012 in Londen!


Zoals de naam het al verklapt een conferentie dus over alles wat met bitcoin te maken heeft en meer. vanaf woensdag wordt de conferentie vooraf gegaan door een bitcoin hackathon en vrijdag is de officiele opening. Zaterdag en zondag kan men genieten van onder andere workshops, presentaties, lezingen een barbecue en 's avonds muziek in nerd-stijl. Een lekker vol schema dus.

De conferentie wordt gehouden in het hartje van londen vlak bij russel square makkelijk bereikbaar met underground en trein. Kaartjes zijn nog beschikbaar, koop ze vast online want dat scheelt weer geld aan de deur.

Er is een heel scala aan sprekers uitgenodigd, zoals bijvoorbeeld Bitcoin-enthousiast Max Keiser, de nooit aflatende financiele criticus die in zijn diverse shows korte metten maakt met de banksters. En Richard Stallman, free software pionier van het eerste uur. Ook politica Birgitta Jónsdóttir uit ijsland en Cory wilson zijn aanwezig die komt vertellen over zijn nogal omstreden Wikigun project.

Naast de ongeveer 400 aanwezigen en diverse pers zal ook uiteraard Het team van bitcoinspot.nl aanwezig zijn bij de conferentie en  verslag doen bij terugkomst. Ga jij ook naar de conferentie, laat het ons dan weten en misschien kunnen we dan nog wel een kleine nederlandse bitcoin-meetup houden in de pub!

Add comment


Security code
Refresh