Butterfly labs komt met cijfers

on .

bflabs2
Het einde van het jaar komt steeds dichterbij en veel mensen kijken al reikhalzend uit naar de levering van hun butterfly labs mining device. Er zijn er ook waarschijnlijk een hoop die zich afvragen of ze uberhaupt nog geleverd gaan worden.

Daarom waarschijnlijk een goed moment voor butterfly labs om met wat cijfers te komen over hun nieuwe mining apparaatjes en wat blijkt: ze zijn nog iets krachtiger dan ze voorspeld hadden.


Dus wat zijn de nieuwe cijfers?
Bitforce jalapeno: 4.5 GH/s bij 4.5W
BitForce Single SC: 60GH/s bij 60W
BitForce MiniRig SC: 1,500GH/s bij 1,500W

Naast deze cijfers kwam BFL ook met het nieuws dat er nog een nieuw product aan hun lijn toegevoegd gaat worden met de tijdelijk naam "little single". Deze zal 30 GH/s gaan leveren en ongeveer 650 dollar gaan kosten.

Al met al gooien deze cijfers weer wat olie op het vuur wat betreft de verwachtingen en geruchten. Laten we maar niet hopen dat het butterfly labs weer de nieuwste ponzi blijkt te zijn en maar wel hopen dat ze volgens schema gaan leveren. Tijdens de bitcoin Butterfly labs heeft in ieder geval een forum in de lucht geholpen waar alle nieuwsgierigen terecht kunnen met hun vragen, je kan het vinden op: https://forums.butterflylabs.com

Comments   

# Mqrius 2012-10-05 08:42
Haha dat plaatje bij dit artikel doet me denken aan de tijd dat ik zelf nog aan mining deed:

http://www.youtube.com/watch?v=Ce3UCyfmrXc
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh