HQ Knives accepteert Bitcoin

on .

logo_hq_knives_grootttt
Bij HQ Knives accepteren ze sinds kort bitcoins voor hun producten, bij deze stellen ze zich voor.


HQ Knives is vorig jaar begonnen met een webwinkel gespecialiseerd in messen van het Franse merk Opinel Na een succesvol 2012 hebben wij begin dit jaar ons assortiment met negen topmerken uitgebreid en binnenkort komen daar nog een aantal merken bij. Veel van onze klanten zijn actief in de buitensport en we zien een groeiende interesse voor Bitcoin bij onze doelgroep. Daar spelen wij natuurlijk graag op in. Vooral het onafhankelijke karakter van Bitcoin spreekt hen erg aan. 

We volgen de ontwikkelingen rond Bitcoin al een tijd en zijn van mening dat het inmiddels een interessante aanvulling vormt op de gebruikelijke betaalmethoden. Vanaf deze week accepteren wij daarom ook Bitcoins. Vooral internationale transacties zijn veel makkelijker en goedkoper af te handelen dan met de huidige betaalmethodes het geval is. En omdat steeds meer bedrijven zich bezig houden met de ontwikkeling van Bitcoin-software worden de programma's steeds gebruikersvriendelijker.

Onze eigen webwinkel is daar een mooi voorbeeld van. We hebben verschillende systemen getest en werken nu samen met een Nederlands bedrijf dat de transacties in Bitcoins voor ons afhandelt. Afrekenen is nu echt heel gemakkelijk. Je hoeft alleen maar de QR code met je telefoon te scannen of kopieert ons Bitcoinadres naar je Bitcoinclient en je bevestigt de betaling. Geen pincode, geen toegangscode, niets. Daarom is onze verwachting dat het gebruik van Bitcoin in de toekomst verder zal toenemen. Wij zijn er in elk geval klaar voor.

www.hqknives.nl

Add comment


Security code
Refresh