Snelserver.com accepteert bitcoins

on .

snelserver_zonder_punt_com
Snelserver.com was een van de eerste firma's in nederland die bitcoins accepteerden via bit-pay, bij deze stellen ze zichzelf even voor.

"SnelServer.com is een internationale hosting provider die zich volledig heeft gespecialiseerd in het leveren van dedicated servers met instant setup. Snelheid, eenvoud en flexibiliteit staan centraal bij SnelServer.com, daarom doen wij er alles aan om deze kernwaarden te realiseren. Dit uiten wij niet alleen door krachtige hostingoplossingen aan te bieden. De eenvoud en flexibiliteit van onze dienstverlening is vanaf het begin van het oriëntatieproces tot aan het eind van het betalingsproces zichtbaar.

Doordat wij wereldwijd klanten bedienen voelen wij ons verplicht om betalingsmethoden aan te bieden die de klanten gewend zijn. Daarom bieden wij de meest veilige en betrouwbare 15 betalingsmethoden aan waaronder Bitcoin. Hoewel deze betalingsmethode nog niet zo populair is onder onze gebruikers, zien wij een forse stijging in het gebruik ten opzichte van de voorgaande jaren. Dit is absoluut een positieve ontwikkeling, vooral omdat wij zelf ook een voorstander zijn van het gebruik van Bitcoins. Wij vinden Bitcoins een vrij unieke betalingsmethode die tegelijkertijd zeer eenvoudig, veilig en betrouwbaar is waardoor het perfect aansluit op onze kernwaarden. De betalingen met Bitcoin worden op onze website www.snelserver.com automatisch afgehandeld via een interface met BitPay.com.

Add comment


Security code
Refresh