Bitcoinspot.nl zoekt redacteur(s) / webmaster(s)

on .

bitcoin zoekt redacteur(s)  
Ben jij ook bezeten van bitcoin?, altijd aan het lezen (en praten) over de laatste bitcoin nieuwtjes koersen en ontwikkelingen? Dan ben jij misschien de man/vrouw die we zoeken! Bitcoinspot.nl zoekt namelijk redacteurs en webmasters om samen met ons bitcoinspot.nl een nog betere site te maken.

Je hebt het waarschijnlijk zelf al gemerkt, bitcoin staat de laatste tijd in de belangstelling en de bezoekersaantallen van Bitcoinspot.nl gaan mee in de trend. Gisteren hebben we zelfs de 10.000 unieke bezoekers aangetikt! We stoppen al een hoop tijd en liefde in deze site om deze zo goed mogelijk te maken en daarmee de bitcoin-boodschap te verspreiden. En dat levert ook gelukkig een hoop feedback op. Er liggen dan ook een hoop goede ideeen op de plank die erom schreeuwen om opgepakt te gaan worden.

Nu is het moment dus ook gekomen, denken we, om de zaak naar een iets hoger nivo te gaan tillen en daar zouden we de hulp van een (of meerdere) redacteurs en/of webmasters goed bij kunnen gebruiken!. Je kan dan bijvoorbeeld denken aan: het schrijven van nieuws-artikelen, het bijhouden van de bitcoinspot youtube pagina, het beheren van de links-sectie, of misschien heb je zelf nog wel een paar goede ideeen? laat het ons weten!

Interesse? stuur dan snel een mail naar webmaster at bitcoinspot.nl.
Groetjes, Roland de Goeij. 

 

Add comment


Security code
Refresh