Betalen met bitcoins bij OMH2013

on .

omh2013
31 juli tot 4 augustus 2013 gaat het weer plaatsvinden, OMH2013. Meer dan 3000 mensen zullen een weekend lang samen komen om te gaan experimenteren, gamen, kennis uitwisselen en vooral om nieuwe dingen te maken, bijvoorbeeld met 3D-printers.

OMH2013 is de grootste outdoor Hackers&Makers conferentie van Europa en ze accepteert sinds vorige week betaling met Bitcoins in hun ticket shop. Het evenement loopt daarmee voorop in het gebruik van deze innovatieve manier van online betalen. De organisatie biedt met Bitcoin een goedkoper alternatief voor internationale bezoekers die extra kosten moeten maken bij betalen met credit card of wire transfer. Een ander voordeel is dat bezoekers zo min of meer anoniem een kaart kunnen bestellen. Online betalingen worden door payment service provider Bitbank.nl verwerkt.

Het evenement vindt elke vier jaar plaats in Nederland. Dit jaar van 31 juli tot 4 augustus in Geestmerambacht, vlak boven Amsterdam. En van binnen en buiten Europa worden 3000 gasten verwacht.

De organisatie hoopt ook tijdens het evenement Bitcoin in te kunnen zetten als betaalmiddel voor consumpties op het festivalterrein.

Add comment


Security code
Refresh