Nieuwe speler op de mining contracts markt.

on .

 

Op het gebied van Mining (het maken van bitcoins) is de laatste tijd al een hoop gebeurd. Was het enkele maanden geleden nog goed te doen om via de standaard client met je processor bitcoins te genereren, nu is dat alweer hopeloos achterhaald. Als je nu nog kans wil maken op wat bitcoins kan je bijvoorbeeld lid worden van een mining pool of zelf sterk investeren in een verzameling GPU's.

Maar er is ook een derde optie: een mining contract afsluiten en op deze markt is er nu een grote nieuwe speler bijgekomen, genaamd: bitdriller.com
bitdriller

Het afsluiten van een mining contract komt er simpelweg op neer dat je niet zelf een pc de hele dag aan hebt staan om bitcoins te minen maar dat je iemand anders betaalt om dat voor je te doen. Je spreekt dan in het kort drie zaken af:
- Hoe lang loopt het contract?
- Hoeveel Mega of Giga Hash je wilt gebruiken?
- Wat de prijs wordt voor de combinatie van deze twee?

Er zijn al meerdere spelers die deze diensten aanbieden maar bitdriller.com is een van de laatste aanwinsten.
De site onderscheidt zich van de andere sites door het grote scala van diensten wat aangeboden gaat worden. Je kan er uiteraard mining contracts afsluiten maar ook een machine kopen die in hun datacenter bitcoins gaat minen. Investeren als groep in gehuurde/gekochte machines of in mining contracts is mogelijk. Ook wordt er binnenkort hardware verkocht die je thuis kan neerzetten en zelfs kan je er een webshop kopen om zelf weer mining contracts en hardware door te gaan verkopen.

Op dit moment is de site nog niet operationeel, dat wil zeggen: je kan je nu enkel nog voor-inschrijven op de diensten. Vooral de optie om zelf je webshop te kunnen openen klinkt interessant. Mochten we daar meer over weten dan zijn jullie de eersten die het horen!

Add comment


Security code
Refresh