Gokken op de toekomst? Btfuture.com

on .


Wordt Barack Obama herkozen in 2012 ?
Wordt 2011 het warmste jaar ooit ?

Wat is de koers van Bitcoin aan het einde van de maand ?

Allemaal vragen die je misschien wel of niet bezig houden, maar in de toekomst kijken kan helaas niemand. Maar je kan nu wel op de toekomst gokken met bitcoins op Btfuture.com.

Gokken op de toekomst met btfuture.com

Bovenstaande vragen zijn namelijk drie voorbeelden van vele toekomstige gebeurtenissen en feiten waar je bitcoins op kan inzetten op btfuture.com. Deze site doet dus aan de zogenaamde prediction-market, een markt waar mensen geld inzetten op de toekomst in de hoop er geld aan te verdienen. Het daadwerkelijk gokken gebeurt in de vorm van aandelen, je kan een aandeel kopen in een gebeurtenis of aandelen verkopen. De deelnemers aan de voorspelling bepalen wat de prijs voor een aandeel zal worden. Uiteindelijk is je aandeel 1 bitcoin waard als de voorspelling uitkomt of 0 bitcoin als dit niet het geval is.


De site voorziet ook in de optie om aandelen "short" te verkopen, dus aandelen verkopen die je niet hebt, de handelsmethoden van de beurs komen langzaam maar zeker ook naar de wereld van bitcoin. Nadeel van de site is dat zo te zien weinig mensen de site nog ontdekt hebben, en dat de meeste gebeurtenissen en voorspellingen meer gericht zijn op de amerikaanse kant van de wereld. Je kan dus nog niet gokken op de eredivisie en voor zover we kunnen zien kan je ook niet zelf een markt aanmaken.


Tijd voor een nederlandse btfuture versie dus!

Comments   

# fruitautomaten 2012-01-19 14:01
wel een grappig concept dat gokken op de toekomst... wordt het volgen van de politiek eindelijk een keer opwindend ;-)
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh