Amy's Hairstyling is eerste kapper in Arnhem die bitcoins accepteert

on .

AmysHairstyling1bewerkt  
Amy's Hairstyling in winkelcentrum Presikhaaf is de eerste kapsalon van Arnhem die bitcoins accepteert. In tegenstelling tot Amsterdam, was het in Arnhem tot voor kort nog niet mogelijk om je haar te laten knippen en met bitcoins af te rekenen. Amy, die in 2011 de zaak overnam van haar voormalige werkgeefster, runt de kapperszaak sinds 2013 samen met Martijn van de Spreng. Martijn zorgt ervoor dat ook ’achter de schermen’ alles op rolletjes loopt.

Op 28 november was Martijn ook aanwezig bij het evenement Arnhem Bitcoinmetropool. Na onderling overleg hebben Amy en Martijn besloten om bitcoin betalingen te accepteren in hun kapperszaak. Ook zullen ze binnenkort met enkele leuke acties komen voor klanten die met bitcoins afrekenen. Hiermee volgen ze bedrijven zoals Café Kleyn die 20% korting geeft op gerechten die met bitcoins worden afgerekend, bij Mo Lón krijg je 10% korting op alle sandwiches als je met bitcoin afrekent. 
AmysHairstyling3

Met al deze acties wordt het wel erg interessant om je bitcoins uit te geven in Arnhem. Om het voor iedereen overzichtelijk te maken welke lopende kortingsacties er allemaal in Arnhem zijn, zal de organisatie van Arnhem Bitcoinstad binnenkort hiervan een overzicht op hun website publiceren.

Amy's Hairstyling is gevestigd aan de Hanzestraat 6 in Arnhem. Voor het maken van een afspraak kan je online een afspraak inplannen op 1kapper.nl of vanaf de smartphone of tablet met de 1Kapper app. Deze is te downloaden via de Google Play Store of de Apple App Store. Hiermee kan je heel eenvoudig je afspraak inplannen via je smartphone.

Gepost door Hans van Wessel

Comments   

# Guest 2014-12-10 12:31
Van harte wist je al dat bitcoin en guldencoin samen prima door 1 deur passen er zijn al een aantal ondernemers die guldencoin accepteren in arnhem maar kunnen er veel meer bij hoor ;-)
Knipse...
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2014-12-07 14:09
We zijn er trots op de eerste Arnhemse kapsalon te zijn die Bitcoins accepteert.

Het komende jaar krijgen alle klanten die met Bitcoin betalen 10% korting op onze behandelingen en producten!

Groetjes,

Het team van Amy's Hairstyling
026-3614699
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh