Bitstraat voegt 3 nieuwe klanten toe aan Amsterdam Bitcoin city

on .

Open Coöp  
Bitstraat heeft 3 nieuwe leuke en bijzondere bedrijven toegevoegd aan haar project Amsterdam bitcoin city voor de acceptatie van bitcoin betalingen. Het gaat om de bedrijven Open Coöp, Trust en Eco-Logisch.
Open Coöp
De Open Coöp in de Tolhuistuin is een creatieve hub en een coöperatieve onderneming, gevestigd aan de Tolhuisweg 2 in Amsterdam, dat wordt geleid door architecten, kunstenaars, ontwerpers, ondernemers, beleidsmakers en sociale ingenieurs.

De Open Coöp is in 2011 opgericht om te onderzoeken en vast te stellen of een coöperatief model voor kleine bedrijven in de kennis en de creatieve industrie haalbaar is. In twee jaar tijd is De Open Coöp uitgegroeid van 4 naar 17 leden. Gezamenlijk hebben ze en nieuwe vorm van 500 m2 kantoorruimte in een zelf georganiseerde levendige creatieve hub in de stad. Daarnaast exploiteert het ook een lunchcafé met uitstekende koffie en prachtige salades die elke dag open is voor nieuwsgierige voorbijgangers.

Trust amsterdam  
Trust
Is een bijzonder cafe restaurant gevestigd aan de Albert Cuypstraat 210 in Amsterdam. In dit restaurant zijn alle prijzen op de menukaart weggelaten, en met een reden. Trust is er niet alleen voor het eten en drinken van een bak koffie, maar het gaat meer over de liefde voor en het plezier waarmee een gerecht klaar gemaakt wordt en de beleving waarmee de gast dit tot zich neemt. Trust vraagt de gast te betalen wat ze vinden, dat het geen wat geboden is, waard vinden. Kortom betaal wat je er voor over hebt. Heel bijzonder concept met een ideologische gedachte.

eco-logisch1 BCS  
Eco-Logisch
Eco-Logisch is een bouwmarkt waarbij alles draait om duurzaamheid en ecologie.  Bij Eco-Logisch zeggen ze gekscherend wel eens 'Verboden voor geitenwollensokken'. Daar zit echter wel een kern van waarheid in. Eco-Logisch is er van overtuigd dat een milieuvriendelijke, duurzame bouwmarkt niets met kleinschalig idealisme te maken zou moeten hebben, maar dat het de normaalste zaak van de wereld zou moeten zijn. Sterker nog, mits goed op de markt gebracht en op de juiste manier gepresenteerd, zijn ze uiterst hip en modern.
 
Duurzaamheid moet bereikbaar zijn voor iedereen. Van doe-het-zelver tot professioneel schilder, van aannemer tot groothandel: de stap naar duurzaamheid hoeft maar een hele kleine te zijn, en een hele logische. Gewoon, omdat wij geloven dat onze producten deze wereld een beetje beter maken en we deze aarde vooral niet slechter achter willen laten dan we hem hebben aangetroffen.
 
Eco-Logisch heeft naast een succesvolle webwinkel een prachtige groothandel met meer dan 3700 producten. Voor elk product kan Eco-Logisch een duurzaam alternatief kunnen bieden: of het nu gaat om verf, stuc, hout, lijm of isolatiemateriaal voor de aannemer, Eco-Logisch is dé plek voor al die mensen die bewust met duurzame materialen willen verbouwen, werken, inrichten en wonen. Eco-logisch is te vinden op de Van Slingelandtplein 9 in Amsterdam.
 
Kortom drie hele leuke en bijzondere bedrijven. Alle bedrijven maken gebruik van het kassasysteem van Bitstraat.  Met deze nieuwe bedrijven komt het aantal deelnemer aan Amsterdam Bitcoin city op 24.

Gepost door Hans van Wessel

Tags: acceptatie, amsterdam, bitstraat,

Add comment


Security code
Refresh