6 juli: Bitcoin Wednesday - 3-Year Anniversary Edition

on .

6 juli: Bitcoin Wednesday - 3-Year Anniversary Edition  
Het was augustus 2013 en ergens in een een kroegje in Amsterdam werd de tweede Bitcoin Wednesday meeting gehouden. Al met al was het een gezellige bijeenkomst met een man of 10. Pilsjes werden gedronken en email adressen uitgewisseld. Op dat moment had ik uiteraard niet kunnen vermoeden dat deze meeting 3 jaar later nog steeds zou bestaan en zou uitgroeien tot de grootste maandelijks terugkerende Bitcoin bijeenkomst van Nederland. Waar nu regelmatig tussen de 75 en 120 mensen komen.

In de afgelopen jaren zijn er ondertussen 36 bijeenkomsten georganiseerd op de eerste woensdag van de maand. Tijdens deze bijeenkomsten hebben meer dan 200 Cryptocurrency experts hun opwachting gemaakt waarvan ongeveer de helft uit het buitenland kwamen. Bitcoin Wednesday is volgens eigen zeggen:
- Onafhankelijk
- Non-profit
- Community driven
- Ondersteund door vrijwilligers (nieuwe zijn altijd welkom!)
- Trouw aan de polls, welke periodiek afgenomen worden door de stichting Bitcoin Nederland.
- Een platform voor alle meningen en kampen die te vinden zijn in de cryptocurrency gemeenschap.
- Gedreven om Nederland te promoten als innovator op het gebied van digital currency.

Woensdag 6 juli
Aankomende woensdag 6 juli is er weer een vol programma. vanaf 16:30 is er een pre-conference receptie in A-lan welke duurt tot 19:00. Vanaf 18:00 gaan de deuren open bij EYEfilm en de conferentie zelf duurt van 19:00 tot 23:00. De hele line-up kan je hier bekijken op de site van Bitcoin Wednesday. Misschien zie ik je woensdag?

Gepost door Roland de Goeij

Add comment


Security code
Refresh