7 nieuwe acceptanten toegevoegd aan de bitcoinspot.nl Bitcoin acceptanten lijst

on .

7 nieuwe acceptanten toegevoegd aan de bitcoinspot.nl Bitcoin acceptanten lijst  
Ik krijg al een jaar of 4 de opmerking: "Leuk die Bitcoins maar jammer dat je er nergens mee kan betalen". Deze mensen verwijs ik dan altijd meteen naar onze Bitcoin-map en de lijst met Winkels en webshops. Hoewel ik moet toegeven dat je nog niet op elke straathoek kan betalen met Bitcoin, blijft de lijst echter wel gestaag groeien. Zo hebben we ook vandaag weer 7 nieuwe Bitcoin acceptanten toegevoegd aan de lijst. Staat jouw bedrijf nog niet op de lijst dan kan je die hier zelf toevoegen.

En dan vraag je je misschien af: wie hebben we dan zoal toegevoegd?

Omnom

In Arnhem kan je terecht bij Omnom, de nieuwe huiskamer van Arnhem. Gezonde en Eerlijke Streekproducten, Frozen Yoghurt (biologisch) Zelf gemaakte Granola, Koffie/Thee, Verse Jus, Crêpes, Wafels en Zuivel van de boer.

Rene Middag

Interieurconcepten van René Middag worden gerealiseerd met oog voor detail. Er word alleen gebruik gemaakt van de beste en mooiste materialen.

't Vosseven

Vakantiepark Het Vosseven ligt omringd door schitterende natuurgebieden: Nationaal Park De Groote Peel met moerassen, knuppelbruggen en het eeuwenoude ‘kienhout’ en de Weerter- en Budeler Bergen met uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Heerlijke wandel- en fietsroutes voeren u langs al het natuurschoon.

Dinkybee Speelgoed

Hier kan je terecht voor origineel, onderscheidend en ontwikkelingsstimulerend speelgoed. Dinkybee Speelgoed is gericht op speelgoed die goed is voor de ontwikkeling van het kind & baby.

Cargo Travelshop

Bij Cargo travelshop vind je een uitgebreid assortiment aan koffers, reistassen, rugzakken en een breed assortiment aan kleine lederwaren zoals portemonnees en ipad covers.

Bootcamp unplugged

Bootcamp unplugged biedt uitdagende sportlessen aan in Utrecht, dit zoveel mogelijk in een natuurrijke omgeving. Wij proberen voorop te lopen als het gaat om deskundigheid, flexibele betaalmogelijkheden en natuurlijk algehele service.

Snackbar Karst

Ben je op zoek naar een cafetaria in Dedemsvaart of Hoogeveen? Dan bent u bij Snackbar Karst aan het juiste adres!

Gepost door Roland de Goeij


Add comment


Security code
Refresh