Abn-Amro startup friday - Blockchain: realising its full potential

on .

Bitcoin en de blockchain beginnen langzaam maar zeker meer bekend en bemind te worden en organisaties zien dat de technologie niet langer te negeren is en gaan zich er meer in verdiepen. In dat kader organiseerde de Abn-Amro recent hun "startup friday" welke deze maal geheel gericht was op de Blockhain. Zoals ze het zelf omschrijven "Er wordt in toenemende mate gezien dat de technologie achter Bitcoin, de blockchain, de potentie heeft om betaalverkeer en misschien zelfs de hele financiele infrastructuur echt vanaf de grond af te kunnen veranderen."


Tijdens deze middag werd door een aantal experts uitgelegd wat de Blockchain is. Ook hadden enkele Bitcoin-gereleateerde bedrijven de mogelijkheid zichzelf en hun product aan de aanwezigen te presenteren. 

Wie passeren de revue?
Jan Willem Burgers - Abn Amro
Sander van Loosbroek - Oelan Consultants
Pieter Voorthuis - Bitpay
Arnoud Haverlag - Florinapp
Alexandro de la Torre - Sendchat
Jop Hartog - Blocktrail.com
Martijn Hohman - Fivedegrees

Ik vind het mooi om te zien hoe Bitcoin en de Blockchain technologie steeds meer opgepakt worden door de professionals. Deze video is meteen een uitstekende manier om geinteresseerden te introduceren in de wereld van de Blockchain. Zoals Jan Willem Burgers het stelt in de video "Bitcoin is pas het topje van de ijsberg".

Gepost door Roland de Goeij

Tags: blocktrail, blockchain, abn-amro,

Comments   

# Guest 2015-04-07 17:45
Jaja ik heb 'm al door. ABN-AMRO is maar al te bang om van het toneel te verdwijnen en verdiept zich zo snel mogelijk in Bitcoin om straks niet uit de markt te liggen. Uiteraad een logische reactie van een bedrijf, maar dat gaat toch niet lukken want de Blockchain is een op zichzelf staand systeem waarbij gelukkig geen zakkenvullende banken meer nodig zijn die onze economie tot op heden altijd verpest hebben. De graaicultuur is tot een einde gekomen ABN-AMRO en andere banken. The power goes back tot the people zoals het ook hoort te zijn. Jullie werk zit erop en er komen nieuwe tijden aan. Individuele verantwoordelij kheid is de sleutel tot succes voor een gezonde en stabiele samenleving. Heersers en machthebbers zijn verleden tijd.
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh