Arnhem Bitcoinstad: Zes nieuwe zaken erbij

on .

City Gîte  
Sinds de uitzending van VPRO Tegenlicht over Bitcoin zijn er ook in Arnhem weer een aantal nieuwe ondernemers bij gekomen die bitcoins accepteren. Hieronder een kort overzicht. Voor alle locaties in arnhem kan je uiteraard ook kijken op http://www.arnhembitcoinstad.nl/.


City Gîte
 is een overnachtingsplek in het hippe Spijkerkwartier. Een modern omgebouwd souterrain met de mooiste plekjes van Arnhem binnen handbereik. Vloerverwarming, verstelbare bedden en een ruime badkamer en dat alles op een steenworp afstand van het NS Station Velperpoort. Een prima uitvalsbasis voor wie een weekendje Arnhem Bitcoinstad overweegt!

Chris Meijers Collectie
Chris Meijers ontwerpt al meer dan vijftien jaar dameskleding met natuurlijke materialen. Waar mogelijk gebruikt ze uitsluitend biologisch geproduceerde stoffen. Zelf omschrijft ze haar stijl als “casual chic met een vleugje jaren vijftig”. Alle kleding wordt gemaakt in het eigen atelier. Dit biedt de mogelijkheid om het kledingstuk aan te passen aan de behoeften en wensen van de klant. Het atelier is gelegen aan de Klarendalsweg 175.

Het Naaicafe
Het Naaicafé biedt een plek om onder kundige begeleiding zelfstandig aan naaiprojecten te werken. Er bestaat de mogelijkheid om naai-, punch- en lockmachines te huren (de enige plek in Arnhem waar dit kan) en er worden cursussen en workshops gegeven. Het een en ander kan plaatsvinden onder het genot van een kop koffie of thee. Het Naaicafé is te vinden aan de Rozendaalsestraat 153. Het Naaicafé maakt geen gebruik van een payment provider maar gebruikt een eigen wallet. Eigenaresse Manuelle Evers gebruikt zelf ook al enige tijd bitcoins.b


Balans-Training is een vrijgevestigde psychologie-praktijk in de Arnhemse wijk De Laar West. Steven de Nie specialiseert zich in hulp bij stress, angst, migraine, burnout, eet- en relatieproblemen. Hij is sinds 2004 actief en zet zijn kennis en ervaring in om cliënten te helpen hun persoonlijke balans terug te vinden. Balans-Training is hiermee de eerste in Arnhem Zuid die bitcoins accepteert.
 

Cargo Reisprodukten

Ook Cargo Reisprodukten accepteert nu ook bitcoins. Vooralsnog alleen in de fysieke winkel, maar wellicht dat de webwinkel later nog volgt. In de winkel vind je een uitgebreid assortiment aan koffers, reistassen, rugzakken en een breed assortiment aan kleine lederwaren zoals portemonnees en ipad covers. En met de komende wintermaanden is het ook goed om te weten dat je er voor een paraplu ook prima terecht kunt. Je vind de zaak van Eelco Iedema op de steenstraat 41.

Ook de klussende bitcoingebruikers zitten nu goed in Arnhem Bitcoinstad: De Hubo in de Steenstraat accepteert nu ook bitcoins. In de zaak van Marco Bossenbroek vind je alles wat je als doe-het-zelver nodig hebt. En daarnaast is er nog een ruim assortiment van maatwerk artikelen zoals zonwering, horren en raamdecoratie. Het is een zaak waar service en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Wie de zaak binnenloopt zal vaak meemaken dat Marco of Jordy uitgebreid de tijd nemen voor klanten om een gedegen advies te geven.

geplaatst door ArnhemBitcoinstadb

Add comment


Security code
Refresh