Arpeggio Music uit Gent sluit zich aan bij Gent Bitcoinstad

on .

2013-08-08 13.10.07 kleiner  
Arpeggio Music uit Gent accepteert sinds afgelopen week bitcoinbetalingen. Arpeggio Music is een muziekwinkel in de Sint-Michielsstraat 17 met eigen atelier in het centrum van Gent. Ruben en Dieter zijn beiden instrumentenbouwers en startten 8 jaar geleden Atelier Arpeggio. Atelier Arpeggio was van begin af aan een groot succes. Mede door de aandacht voor kwaliteit, klantenservice en vakmanschap werd het bedrijf snel bekend in heel België en daarbuiten.

Bij de muziekwinkel in Gent kan je terecht voor partituren, muziekinstrumenten, alle accessoires en herstellingen of onderhoud van jouw muziekinstrument. De instrumenten die Arpeggio Music onder andere verkoopt / verhuurt zijn ondermeer harpen, gitaren, violen, cello's, ukeleles, blokfluiten, dwarsfluiten en klavecimbels. Binnenkort komt daar ook nog slagwerk bij. Ook heeft Arpeggio Music voor ieder instrument een flexibel huursysteem.

Arpeggio Music

Naast de Winkel en Atelier heeft Arpeggio Music ook een webshop waar je alles voor je muziekinstrumenten kan kopen, de muziekinstrumenten zelf zijn online niet te koop. Arpeggio Music is inmiddel het zesde bedrijf wat zich aangesloten heeft bij het evenement Gent Bitcoinstad wat op 18 april van dit jaar gehouden wordt.  Voorlasnog is nog niet duidelijk of Arpeggio Music via haar website ook Bitcoinbetalingen accepteert.

Voor de acceptatie van haar bitcoinbetalingen maakt Arpeggio Music gebruik van het kassasysteem van Bitkassa. Arpeggio Music is hiermee de eerste in Gent die dit kassasysteem in gebruik heeft. Bitkassa is in Nederland geen onbekende speler in de markt, als organisatoren van Arnhem Bitcoinstad hebben ze al meer dan 50 ondernemers met het kassasysteem uitgerust.

Gepost door: Hans van Wessel

Tags: bitcoin Gent, GentBitcoinstad, Arpeggio Music, Muziekwinkel

Comments   

# Guest 2015-02-27 15:18
In de vernieuwde website www.arpeggiomusic.be zal naar alle waarschijnlijkh eid ook Bitcoin geïntegreerd worden.
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2015-02-25 14:49
Ik ben me aan het orienteren voor de aankoop van een harp. Ik vond de Monarch 47 Gold Recital Harp wel interessant.
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2015-02-27 15:27
Daar kan voor gezorgd worden; maar wij verdelen vooral Salvi voor België. Neem gerust een kijkje op http://www.salviharps.be
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh