Bed & breakfast in portugal voor bitcoins!

on .

quinta_da_abelenda
Quinta da Abelenda is een Bed & Breakfast in midden Portugal waar je met Bitcoins kan betalen, bij deze stellen ze zichzelf voor.

Quinta da Abelenda, heel mooi gelegen bij de rivier de Dão, accepteert sinds begin April 2013 Bitcoins als betaalmiddel. Quinta da Abelenda is uniek gelegen, midden in de rust en de natuur en tegelijkertijd op korte afstand van de meest interessante bezienswaardigheden van midden Portugal.

Zo zijn bijvoorbeeld de Serra da Estrela, Bussaco en Coimbra dichtbij. De 4 hectare metende quinta grenst aan de prachtige Ecopista do Dão, een 49 km lang fiets- en wandelpad naar Viseu over een voormalige spoorlijn, kilometers lang de rivier volgend.
De rivier de Dão is uitermate geschikt voor kanovaren, omdat ze bij Quinta da Abelenda deel uitmaakt van het stuwmeer van Aguieira, dus rustig water. Je kunt hier paardrijden en we verhuren fietsen en kano's. zie ook:  http://www.quintadoriodao.com/ned/fietsen-in-portugal/ (fiets-site)

Wij geloven dat Bitcoins een goed alternatief kunnen zijn voor het huidige bankensysteem, maar het kan alleen maar een succes worden als bedrijven en instellingen ook de mogelijkheid bieden om in Bitcoins te kunnen betalen. Dat moet van de grond komen en we hopen van harte dat veel bedrijven volgen.

Add comment


Security code
Refresh