Bent u al voorbereid op de volgende Bitcoin rally?

on .

Bent u al voorbereid op de volgende Bitcoin rally?  
Tuur demeester, econoom en investeerder, heeft een aardige track-record wat betreft het voorspellen van de bitcoin koers. Hij was een van de eersten die Bitcoin opnam in zijn beleggingsportfolio en ook anderen adviseerde om in bitcoins te investeren. Hij is tegenwoordig editor in Chief bij Adamant Research en in die hoedanigheid heeft hij afgelopen week een lijvig rapport uitgebracht. De titel van het rapport genaamd: "How to position for the rally in Bitcoin" geeft aardig aan hoe Tuur denkt over de toekomst van de Bitcoin prijs.

Het 17 pagina's tellende rapport is gratis te downloaden en bevat een schat aan informatie voor de Bitcoin belegger. Het behandelt vragen als: - Waarom zou ik me uberhaupt bezighouden met Bitcoin als investering? - Wat zijn de beste manieren om bitcoins te kopen en op te slaan? - Is Bitcoin de altavista van cryptocurrencies of juist de google? - Hoe maak ik mijn eigen investerings strategie?

Kortom: een must-read voor iedereen die al investeert in Bitcoin of er misschien mee wil gaan beginnen. Lezen dus. En voor de aardigheid zou ik nog eens de presentatie van Tuur bekijken die hij gaf tijdens "Bitcoin 2013, the future of payments". Waarschijnlijk zou iedereen achteraf wel willen dat ze die presentatie gezien hadden.


Gepost door Roland de Goeij

Tags: bitcoin tuur demeester,

Comments   

# Guest 2015-11-29 22:53
Geachte heer Tuur de Meester,

Is deze rapport ook in het Nederlands te downloaden?

André
Reply | Reply with quote | Quote
# Webmaster 2015-12-02 11:16
Ik zou eens tweeten naar hem @TuurDemeester
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2015-11-27 08:15
Nou, voorspellen... Let ook op de quotes in de rechter marge, een héél belangrijke is Nicolas Taleb! Thuis roepen we dan: RFB (read the F****ng Book). Vooral zijn meesterwerk Black Swan. Geen simpele kost overigens, maar essentieel als je denkt dat je markten denkt te kunnen voorspellen...
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh