Bierspeciaalzaak van Pernis accepteert Bitcoin

on .

Bierspeciaalzaak van Pernis accepteert Bitcoin  
Met Slijterij van Pernis presenteert Arnhem Bitcoinstad alweer haar 36e deelnemer van dit jaar. Slijterij van Pernis is dé bierspecialist van Arnhem en de wijde omgeving. De zaak trekt bezoekers vanuit alle provincies door het enorm brede aanbod aan speciaalbieren. Op dit moment heeft Van Pernis zo'n 800 verschillende soorten bier. Rinse Cuperus streeft er naar om voor het einde van dit jaar het assortiment uit te breiden naar 1000 verschillende soorten bier.

Naast al deze verschillende soorten bier verkoopt Slijterij van Pernis ook whisky's, wijnen en frisdrank. Met enige regelmaat maken bezoekers van zijn zaak foto's van de bonte verzameling bierflesjes die in rijen staan opgesteld. Aangezien ruim 66% van de organisatoren van Arnhem Bitcoinstad fervent bierliefhebber is, zijn ze extra blij te kunnen melden dat nu ook de biertjes voor thuis met bitcoins betaald kunnen worden bij Van Pernis.

pernis2

Slijterij Van Pernis vindt zijn oorsprong in een bierbottelarij en een drankenhandel in de Driekoningendwarsstraat in Arnhem in 1898. Van 1904 tot de verhuizing naar de Leemansweg speelde de handel van Van Pernis zich af rond de Prinsessestraat en de Gravenstraat in Arnhem. De plek waar de slijterij zich vandaag de dag nog bevindt. Rinse Cuperus begon zijn loopbaan als chauffeur bij drankengroothandel van Pernis. Net voor het honderdjarig jubileum kocht Rinse de slijterij en is hij de enig nog overgebleven tak van het drankenimperium van Van Pernis.

Dus voor je Westvleteren, natte, zatte of een lekkere Chouffe ga je naar van Pernis.
Van Pernis bevindt zich net buiten het centrum van Arnhem in het Spijkerkwartier aan de Prinsessestraat 25.

Gepost door Hans van Wessel

Add comment


Security code
Refresh