Bij Alan en Pims in Rotterdam betaal je voor je kip met Bitcoin

on .

Bij Alan en Pims in Rotterdam krijg je nu kip voor bitcoins  
Het eerste Rotterdamse restaurant dat bitcoins accepteert is het gloednieuwe Alan en Pims. In deze zaak draait alles om kip. Zowel de lunch- als de dinerkaart staan vol met kip gerechten zoals de klassieke halve kip (van het spit), kippeling, broodje kip kerrie en kipkroketten. De halve kip is er in talloze varianten te krijgen en begint al enige faam te genieten. De stoere inrichting van de zaak bestaat uit veel hout en een muurfoto van oud Rotterdam.

Door de open keuken krijg je het gevoel dat de chef persoonlijk voor jou staat te koken. Bij Alan & Pim's hebben ze geen latte of cappuccino. De koffie wordt gemaakt van Oost Colombiaanse koffiebonen en gezet op de ouderwetse manier, ook wel 'slow coffee' genoemd, en geserveerd in een grote mok.

In Rotterdam zijn er grootse plannen met bitcoin. Waar de stad tot nu toe een beetje was achtergebleven op het gebied van Bitcoinacceptatie lijkt hier verandering in te komen. Op de website www.rotterdambitcoin.nl kun je meer informatie vinden over dit initiatief.

Gepost door Roland de Goeij

Tags: bitcoin acceptatie, rotterdam,

Add comment


Security code
Refresh