Bij Xdropping.nl kan je voor meer dan 25.000 artikelen betalen met Bitcoin

on .

xdropping  
Vanaf nu heb je geen excuus meer om niet al je spulletjes af te rekenen met Bitcoin want bij Xdropping.nl is zo'n beetje alles te vinden. Bij deze stellen ze zichzelf voor.
Aangenaam, wij zijn Xdropping, een internetwinkel waar vanaf eind 2014 met bitcoins kan worden betaald. We hebben een breed assortiment producten die betrekking hebben op wonen, buitenleven en huishouding. Alles dus om het in en om uw huis nóg gezelliger te maken.

Deze producten bestaan uit een wisselend aanbod van tuin & outdoor artikelen, gereedschap, woonaccessoires, elektronische apparaten (computer, beeld & audio, klein- en groot huishoudelijk), binnen- en buitenspeelgoed en producten m.b.t. persoonlijke verzorging.
Om kosten te besparen en de prijzen scherp te houden, is er gekozen om de producten rechtstreeks van onze leveranciers naar de klant te verzenden. Dit betekent dat wij dus geen voorraadopslag hebben en de producten niet bij ons afgehaald kunnen worden.

Vanwege de langdurige ophef over Bitcoins in het nieuws en op internet, leek het ons een uitdaging om onze shop op korte termijn van een betaalmogelijkheid voor bitcoins te voorzien. Deze mogelijkheid was er eind 2014 en na het plaatsen van een advertentie op Marktplaats kwamen de eerste “bitcoinklanten” al snel binnen. In de advertentie stond de volgende tekst: “Gratis betalen met bitcoins bij Xdropping”. De advertentie werd al snel verwijderd door Marktplaats "omdat er geen product of dienst werd aangeboden" :)

De tevredenheid van de klant staat bij ons voorop. Als onze klanten tevreden zijn dan zijn wij ook tevreden. Bent u tevreden? Vertel het anderen. Bent u niet tevreden? Vertel het ons. Wij nemen uw klacht altijd serieus en zullen ons inzetten om tot een oplossing te komen. Onze producten worden bezorgd in Nederland en België. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons bestellen, vraag vooral om korting bij afname van grotere partijen.

Website: www.xdropping.nl
Email: info@xdropping.nl

Tags: acceptatie,

Add comment


Security code
Refresh