Rushwallet: Binnen 5 sec een online bitcoin wallet

on .

Rushwallet: Binnen 5 sec een online bitcoin wallet  
Het team achter de browser-plugin Kryptokit wallet, komt nu met een nieuwe online wallet Rushwallet. Met Rushwallet heb je binnen 5 seconden een online wallet met de broodnodige mogelijkheden. Eventueel kan je ook een barcode-scanner app installeren zodat je qr-codes kan inscannen. De wallet kan gezien worden als een vervanger voor de nu terziele instawallet en biedt gebruikers de mogelijkheid om snel een eenvoudige wallet aan te maken die je vanaf elk apparaat kan gebruiken.

De wallet kan supersnel aangemaakt worden door naar rushwallet.com te gaan en je muis een seconde of 5 willekeurig te bewegen. Aan de hand van deze bewegingen wordt een url aangemaakt welke meteen een unieke code is waarmee je de wallet overal vandaan kan openen. Het is dus belangrijk om deze url goed te noteren of op te slaan in de vorm van een bookmark. ben je de url kwijt dan kan je niet meer bij de wallet en bij je bitcoins. Eventueel kan je de wallet extra beveiligen met een wachtwoord. Dit is verstandig om te voorkomen dat je url per ongeluk ergens opgeslagen wordt waar je dat niet wilt en iemand anders bij je bitcoins zou kunnen.

Als je eenmaal de wallet hebt aangemaakt krijg je een bijbehorend bitcoin adres en kan je meteen beginnen met het verzenden en ontvangen van bitcoins. Een wallet als rushwallet moet je echter niet zien als een veilige plek om grote hoeveelheden bitcoins in op te slaan maar meer als een soort van portemonnee voor kleingeld waar je snel bij wilt kunnen. Grote hoeveelheden kan je beter opslaan met bijvoorbeeld armory software of op een paperwallet.

Comments   

# Guest 2014-08-15 20:36
Binnen 5 sec een wallet gemaakt, binnen 5 sec je domme bitcoins kwijt lol. Mensen ik zeg: doen! Duizenden duiven dachten ook dat Mtgox betrouwbaar was....

Gebakken lucht die btc, dat is het vanaf het begin en zal (helaas voor jullie) altijd zo blijven. Nooit gedacht dat zoveel nederlanders erin zouden trappen, zeker gezien de zwakke economie van het moment, hoog werkloosheidspe rc, torenhoge schulden in NL, aantal mensen in de schuldsanering, voedselbanken die overuren draaien etc...
Reply | Reply with quote | Quote
# Webmaster 2014-08-13 14:10
Dit is ook niet perse bedoeld als een veilige wallet om grote hoeveelheden op te slaan maar meer als een kleingeld-porte monnee om snel bij je bitcoins te kunnen.

En ook als zeer laagdrempelige manier voor beginners om snel met Bitcoin aan de slag te kunnen.
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2014-08-11 20:19
De wallet op coinqy.com ziet er ook wel veilig uit.
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2014-08-10 11:02
Of trezor hardware wallet, nog veiliger.
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh