Bitcoin cafe - 17 oktober te Groningen

on .

Bitcoin cafe  - 17 oktober te Groningen
Donderdag 17 oktober a.s. vindt er in EMG Faktors het Bitcoin Café plaats. Tijdens deze avond gaat de ervaren Bitcoin ondernemer Pieterjan Goppel van BTCnext.nl samen met Rutger van Zuidam van IntoBitcoin.com in een statafelgesprek over Bitcoin. Op deze avond is het naast het stellen van vragen ook mogelijk Bitcoin te kopen bij BTC Next en maakt NuvoPos.com het mogelijk om met Bitcoin uw drankjes te betalen.

Investeerders in de VS zeggen: ‘Wat het internet doet met informatie en media, doet Bitcoin met geld en bankieren.’ Veelgehoorde vragen zijn echter; Wat is Bitcoin nou eigenlijk? Hoe werkt het en waar komt het vandaan? Wat is minen? Is Bitcoin nou legaal of illegaal?

Pieterjan Goppel en Rutger van Zuidam gaan onder andere in op deze vragen. Daarnaast wordt er gekeken naar de voor- en nadelen en de te verwachten toekomst van Bitcoin. Uiteraard is er ruim de gelegenheid voor u om vragen te stellen.
Wilt u meer weten over Bitcoin, wilt u graag Bitcoin aanschaffen of wilt u voor het eerst een drankje met Bitcoin betalen? Kom dan gratis langs in het Bitcoin Café Groningen! 

LocatieDatum
Tijd
Entree 
EMG Faktors
Eemskanaal 48
9713 AB Groningen
www.emgfaktors.nl
17 oktober 
20:00 / tot het gezellig is
Gratis 

Gepost door Leon

Add comment


Security code
Refresh