Bitcoin filmfestival in Pakhuis de Zwijger

on .

Bitcoin filmfestival in Pakhuis de Zwijger  
Ter gelegenheid van haar anderhalf jarig bestaan organiseert Bitcoin Wednesday op woensdag 3 december een Bitcoinfilmfestival in Pakhuis de Zwijger. Een filmfestival geheel gewijd aan cryptografische valuta's. Dit in Berlijn opgezette festival maakt momenteel een tour rond de wereld, met behalve screenings in de Duitse hoofdstad ook versies in Seoul, Buenos Aires, Boedapest, Rio de Janeiro, Ubud, Kaapstad, en nu, Amsterdam.


Het programma bestaat uit een serie kleurrijke korte animaties die betrekking hebben op cryptografische valuta's, een collectie van toegankelijke halflange documentaires over de globale impact van Bitcoin, en de Nederlandse première van Nicholas Mross' "The Rise and Rise of Bitcoin", de fascinerende avondvullende documentaire die onlangs haar debuut heeft gemaakt op het New Yorkse Tribeca FilmFestival.

documentairemaker Tomer Kantor zal vertellen over zijn korte documentaire "Bitcoin in Kenya" en zijn lange documentaireproject met de werknaam "IamSatoshi".

Een toegangskaartje voor dit filmfestival kost twaalf euro, of tien euro indien er met Bitcoin betaald wordt . Er is een beperkt aantal toeganskaartjes beschikbaar. Om zeker te zijn zijn van een plaats kan je het beste even aanmelden via de Meetup pagina van Bitcoin Wednesday Amsterdam .

Woensdag 3 december
Aanvang: 19:00
Locatie: Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179
1019HC / Amsterdam


Gepost door Hans van Wessel

Add comment


Security code
Refresh