Bitcoin-koers stijgt vijf procent in 2 dagen en bereikt hoogste punt van 2016

on .

Bitcoin-koers stijgt vijf procent in 2 dagen en bereikt hoogste punt van 2016  
De Bitcoin-koers tikte vandaag even de 425 euro aan waarmee het voorlopige hoogtepunt van dit jaar is bereikt. Velen denken dat de stijgende koers te maken heeft met de zwakke chinese munteenheid en de daarbij horende kapitaalvlucht uit China.
Hier hebben we een poosje geleden al uitgebreid aandacht aan besteed. De extra aandacht voor crowdfund-sensatie "The Dao" zou misschien ook wat extra nieuwe beleggers op het pad van Bitcoin kunnen hebben gebracht.

Bitcoin is trouwens niet het enige digitale token die de laatste tijd goede zaken doet. De koers van Ether, de "brandstof" voor het ethereum netwerk, heeft de afgelopen maanden ook een stormachtige groei doorgemaakt van wel 1000 procent!

Het lijkt erop alsof de cryptocurrencies de laatste tijd steeds meer de zogenaamde mainstream bereiken met de bijbehorende prijsfluctuaties. Zelfs op nu.nl werd er laatst al aandacht besteed aan ethereum.

Gepost door Roland de Goeij

Comments   

# Guest 2016-05-30 10:34
Weten jullie toevallig ook een exchange waar je ether tokens kunt kopen? :P
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2016-05-28 17:37
deze wordt niet veroorzaakt door china het heeft er alle schijn van dat deze stijging met frankrijk te maken heeft die een wet zonder meerderheid heeft doorgevoerd is god laat me denken aan griekenland waar dat er een compleet andere regering toen een halfjaar als ik het goed heb op het toneel verscheen zonder de bevolking te laten stemmen er zijn nu drie landen die zeker weten dat het parlement de macht niet heeft amerika amerikanen willen een pistool om zich te beschermen tegen de overheid griekenland en daar komt vanaf vandaag of gisteren ofzo frankrijk bij nee nee bitcoin is perfect computers die je dwingen tot democratie :lol:
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh