Bitcoin meeting 22 juni Utrecht - update

on .

Bitcoinspot.nl_Bitcoin_meeting_2013
Zoals u misschien al vernomen had vindt er 22 juni een Bitcoin meeting plaats in Utrecht. Deze meeting in King Arthur aan de oude gracht wordt georganiseerd door Bitcoinspot.nl, met als doel het bij elkaar brengen van Bitcoin enthousiastelingen. En het maakt niet uit of je een Bitcoin-veteraan bent of dat je nog maar net komt kijken, iedereen is welkom.
We hebben voor deze avond het een en ander in petto en een aantal interessante gasten zullen aanwezig zijn.

Mocht u willen beginnen met Bitcoin maar weet u niet precies hoe dan is dit een geschikte gelegenheid om de eerste stap te zetten. Het team van bitcoinspot.nl zal vertegenwoordigd worden door Roland de Goeij en David britt. Zij kunnen u desgewenst meer vertellen over Bitcoin en u helpen om eventueel de benodigde software te installeren op uw tablet of smartphone. Naast de mannen van Bitcoinspot.nl lopen er deze avond waarschijnlijk nog veel meer slimme (en slimmere) bitcoin enthousiastelingen rond die u met plezier meer kunnen vertellen over Bitcoin en u door kunnen verwijzen naar de juiste bronnen.

Zoals eerder vermeld is het mogelijk om de drankjes, geheel in stijl, af te rekenen met Bitcoins. Deze oplossing is geimplementeerd door Bitcoinsolutions met behulp van een betalingsoplossing van Bitmymoney. Bitcoin Solutions zal de 22e vertegenwoordigd worden door Roy van Zanten, een van de oprichters van Bitcoinsolutions.nl. Robert Reinder Nederhoed van Bitmymoney zal ook aanwezig zijn om geinteresseerden meer te kunnen vertellen over de door hem gemaakte betalingsoplossing. Robert Reinder Nederhoed is ook eerder in het nieuws gekomen met zijn project Bitmin.nl.

Bitcoin mining is iets dat centraal staat bij Bitcoin maar voor sommigen is de technologische drempel soms net even te hoog. We hebben er  daarom voor gezorgd dat er een tweetal mining-systemen ter plaatse aanwezig zijn om het minen van Bitcoins in levenden lijve te kunnen aanschouwen. Ook zal er een mining-expert beschikbaar zijn om vragen over Bitcoin mining te beantwoorden. 

Bitplaats is een online platform dat zich bezig houdt met het veilig verkopen en kopen van Bitcoins. Het team van Bitplaats.nl zal met 3 man sterk aanwezig zijn om het kopen en verkopen van Bitcoins ter plaatse mogelijk te maken. Het is mogelijk om met Cash en Pin (via Ideal) te betalen.

Casascius Bitcoin-munten zijn een manier om Bitcoins fysiek te bewaren en een mooie aanvulling op de andere manier waarop je Bitcoins kan opslaan. We hebben Marius van Voorden van Mqrius' Bitcoins bereid gevonden om tijdens de meeting aanwezig te zijn om u meer te kunnen vertellen over deze Coins en om ze uiteraard te verkopen aan geinteresseerden.

En zo zijn er nog meer mensen die we helaas niet allemaal niet persoonlijk kunnen noemen maar garant staan voor een goed gesprek over Bitcoins en alles wat erbij komt kijken. We hopen dat u allen even een drankje komt doen op de Oudegracht in Utrecht en zien u graag op de 22e.

Met vriendelijke groet:
Het Bitcoinspot.nl team.


Gegevens Meeting:
Datum & tijd:
22 juni 2013, vanaf 20:30

Locatie:
King Arthur bv
Oudegracht 101-103
3511 AE Utrecht

Vragen en informatie:
meeting2013@bitcoinspot.nl

Add comment


Security code
Refresh