Bitcoin meeting 22 juni Utrecht

on .

Bitcoinspot.nl_Bitcoin_meeting_2013

16-6: Kijk hier voor de update!

Altijd al je biertje willen betalen met Bitcoins, of eens willen praten met andere bitcoin enthousiastelingen en professionals? Pak dan snel je agenda, want 22 juni 2013 organiseert bitcoinspot.nl een landelijke bitcoin meeting in Utrecht. Naast (bij)praten met je bitcoin-medemens zal er deze avond nog meer te doen zijn.

Zo kan je, zoals gezegd, je drankjes afrekenen met Bitcoins en is het ter plekke mogelijk om, met cash en Ideal, Bitcoins te kopen. Er zal ook enige Bitcoin merchandise te koop zijn voor de echte Bitcoin fans.

Tevens zullen er Bitcoin experts en professionals uit de nederlandse Bitcoin scene aanwezig zijn. Meer nieuws over hoe en wie en wat volgt nog.
Kortom een laagdrempelige avond geschikt voor de meer ervaren bitcoin-gebruiker en voor degenen die misschien nog maar net komen kijken. Schroom dus niet en kom de 22e vanaf 20:30 langs in cafe-restaurant King Arthur aan de oudegracht in Utrecht.

Aangezien we dit voor het eerst doen zouden we het fijn vinden om ongeveer een idee te krijgen hoeveel mensen er (naast degenen die we persoonlijk uitgenodigd hebben) gaan langskomen. Als je even een mailtje wilt sturen naar meeting2013@bitcoinspot.nl dan stellen we dit erg op prijs.

Tot de 22e en zegt het voort!
Het Bitcoinspot.nl team.

Gegevens Meeting:
Datum & tijd:
22 juni 2013, vanaf 20:30

Locatie:
King Arthur bv
Oudegracht 101-103
3511 AE Utrecht

Vragen en informatie:
meeting2013@bitcoinspot.nl

Add comment


Security code
Refresh