Bitcoin vakantie-update

on .

bitcoin-vakantie-update
Voor de echte bitcoin-freaks is het soms ook wel eens hoognodig om op vakantie te gaan. Even een paar weekjes weg uit de drukte. Even geen wifi, geen twitter en geen Bitcoins. Maar eenmaal teruggekomen van vakantie gaat het toch weer kriebelen en merk je dat er een hoop gebeurd is op bitcoin-gebied wat je ontgaan is terwijl je lekker lag te niksen. Dus voor de mensen die net als ik op vakantie geweest zijn: Tijd voor een bitcoin vakantie-update. 

Bitcoin.de en Fidor Bank gaan samenwerken
Bitcoin.de, een duitse site die kopers en verkopers van Bitcoins bij elkaar brengt, heeft een samenwerkingsverband met Fidor bank aangekondigd. 
Meer lezen: Link1

Satoshidice verkocht voor 9,2 miljoen Euro
Erik Voorhees, de Bitcoin entrepeneur gevestigd in Panama, heeft zijn bitcoin-goksite Satoshidice van de hand gedaan voor 126315 Bitcoins. Op het moment van dit schrijven een knappe 9,2 miljoen Euro. Aan wie de site verkocht is, is nog niet bekend.
Meer lezen: Link1 Link2

Bitcoins kopen nu ook mogelijk via Iraanse site
Coinava is sinds vorige week de eerste Iraanse site die het mogelijk maakt voor Iraanse burgers om Bitcoins te kopen. De prijzen staan genoteerd in Australische Dollars en de tarieven zijn behoorlijk aan de hoge kant, maar het is in ieder geval een opmerkelijke stap.
Meer lezen: Link1 Link2

Maak van je Raspberry-pi een Bitcoin-wallet met Trezor shield.
De mannen van Trezor (een bitcoin hardware wallet) zijn uitgekomen met de Trezor shield. De Trezor shield is een accesoire voor de Raspberry-pi zodat je deze kan ombouwen tot een (ietwat grote) Trezor hardware wallet met dezelfde functionaliteiten als het origineel. Deze versie is voornamelijk bedoeld voor ontwikkelaars zodat ze vast aan de slag kunnen gaan met het ontwerpen en testen van de software die straks moet gaan kletsen met de Trezor wallets.
Meer lezen: Link

Video's van de Bitcoin conferentie in Londen
Het is u misschien ontgaan maart er is recent een conferentie geweest in Londen waar vele knappe koppen weer veel gepraat hebben over Bitcoin. Wij hadden helaas niet de mogelijkheid om ernaar toe te gaan maar een aantal video's van de conferentie staan nu wel online, deze kan je hier vinden.

Bitcoins kopen en verkopen nu ook mogelijk via M-PESA
Sinds kort is het ook mogelijk om Bitcoins te kopen en verkopen via M-PESA. M-PESA is razend populair in Kenia en Tanzania om betalingen te doen via je telefoon. Kipochi, een wallet-service heeft de mogelijkheid aan hun product toegevoegd om Bitcoins te kopen en te verkopen en ook om ze om te zetten naar M-Pesa. Localbitcoins.com heeft ook de optie toegevoegd om Bitcoins te handelen in M-Pesa.
Meer lezen: Link1 Link2

Gepost door Roland

Add comment


Security code
Refresh