Bitcoin wednesday #22: Bitkassa, Blocktrail & Andreas M. Antonopoulos

on .

Bitcoin wednesday #22: Bitkassa, Blocktrail & Andreas M. Antonopoulos  
Woensdag 1 april vindt de Bitcoin Wednesday weer plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Met dit keer als special guest bitcoin-guru en allround slimmerik Andreas M. Antonopoulos. Andreas is door de nederlandse Bitcoin foundation uitgenodigd om met nederlandse wetgevers, reguleerders en mensen van de media te spreken. Mocht je Andreas nog niet kennen dan is zijn toespraak voor de canadese senaat een aanrader, meer info over deze opmerkelijke man kan je vinden op de site van Bitcoin Wednesday.

Op deze avond is er uiteraard nog meer te beleven. Zo zal Sebastian Lebato de meest interessante ontwikkelingen van de afgelopen maand bespreken. Blocktrail’s CEO Boaz Bechar zal zijn bedrijf introduceren en CTO Ruben de Vries zal het gaan hebben over “Wallet Technologies”. Last but not least zullen Annet de Boer and Rogier Eijkelhof het gaan hebben over Arnhem Bitcoinstad.

Bitcoin wednesday begint om 19:00 maar vanaf 18:30 kan je al terecht voor een drankje en een babbeltje. Er zijn als het goed is nog maar enkele plaatsen beschikbaar dus schrijf je snel in. Kijk hier voor het hele programma en meer info over Bitcoin Wednesday #22.

Gepost door Roland de Goeij.

Tags: amsterdam, andreas m antonopoulos, bitcoin wednesday,

Comments   

# Guest 2015-03-30 13:59
Lijfelijke aanwezigheid van Antonopoulos niet zeker. Mogelijk 1 april grap. Dus niet al te teleurgesteld zijn als het een skype sessie wordt met AA.
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh