First Year Anniversary! Bitcoin Wednesday Amsterdam #13

on .

First Year Anniversary! Bitcoin Wednesday Amsterdam #13  
Bitcoin Wednesday bestaat 1 jaar. U wordt bij deze dus uitgenodigd om dit te komen vieren op woensdag 2 juli tijdens bitcoin wednesday #13. Zoals uit een jaar ervaring blijkt heeft Bitcoin Wednesday voor zowel beginners als gevorderden iets te bieden. Op 2 juli 2014 is het precies 1 jaar geleden dat wij de eerste Bitcoin Wednesday hielden. In de afgelopen twaalf maanden heeft de Nederlandse Bitcoin community grote veranderingen ondergaan, en ontwikkelt tot een sterk groeiende en innovatieve groep.

Daarom zijn wij trots jullie te mogen verwelkomen op een boeiende en feestelijke avond in het teken van de Bitcoin. Zoals verwacht staat Meet & Greet centraal tijdens dit evenement: veel oud-Bitcoin Wednesday collega's ontmoeten en verhalen van vroeger ophalen, veel nieuwkomers leren kennen en frisse perspectieven uitwisselen. Na een aantal korte presentaties en lightning talks is er volop gelegenheid tot netwerken.
Plan in je agenda dat we woensdagavond ons melden op woensdag 2 juli om 18.45 uur bij Pakhuis de Zwijger, waar we gezamenlijk een toost zullen uitbrengen op de toenemende rol van Bitcoin in de Nederlandse samenleving.

Programma:
Ontvangst in het cafe: 18.45
Programma begint: 19.00
Programma eindigt: 22:30
Borrelen in het cafe daarna.

Neem mee: je buurvrouw of collega, een rugtas (voor bitcoins natuurlijk!) en een goed humeur.
Om alles vlot te laten verlopen bevestig zo snel mogelijk uw aanwezigheid. U kunt zich gratis inschrijven tot 30 juni:
http://www.meetup.com/BitcoinWednesday/

Add comment


Security code
Refresh