Bitcoin wisselkantoor Anycoin Direct nu ook actief in Canada

on .

Bitcoin wisselkantoor Anycoin Direct nu ook actief in Canada  
Bitcoin wisselkantoor Anycoin Direct heeft aangekondigd dat ze een investering van €500.000 heeft gekregen en voortaan ook haar diensten gaat aanbieden in Canada. Het bedrijf streeft ernaar het kopen en verkopen van bitcoin gemakkelijk toegankelijk te maken. Anycoin direct is actief sinds april 2013 en biedt tegenwoordig ook haar diensten aan in geheel Europa. De investering maakt het nu mogelijk om de diensten ook buiten Europa aan te gaan bieden, beginnend in Canada.

Lennert Vlemmings, mede-oprichter Anycoin Direct: “We hebben nog een lange weg te gaan om bitcoin voor iedereen op de hele wereld beschikbaar te maken. Mensen hebben een gemakkelijke en snelle manier nodig om bitcoins te kopen waarbij ze kunnen betalen met lokale vertrouwde betalingsmethoden.”

Na uitbreidingen in Europa heeft Anycoin Direct nu ervoor gekozen om haar diensten naar Canada uit te breiden door middel van de betaalmethode INTERAC Online (vergelijkbaar met iDEAL). Op deze manier is het nu ook in Canada mogelijk om gemakkelijk, veilig en snel bitcoins te kopen. Om dit mogelijk te maken werkt Anycoin Direct samen met de Canadese betalingsverwerker SALT Technology.

Jim Brown, Vice-President Business Development at SALT: “SALT is very excited about the launch of Anycoin Direct in the Canadian market, their attention to security and the end-user experience aligns well to our belief in what will make a successful customer purchase interaction.”

Meer weten? kijk dan op anycoindirect.eu of neem contact op.

Gepost door Roland de Goeij

Tags: Anycoin Direct, canada,

Add comment


Security code
Refresh