Bitcoins beter begrijpen: een boek voor leken en voor gevorderden

on .

Bitcoins beter begrijpen: een boek voor leken en voor gevorderden  
Peter de ruiter heeft een boek geschreven genaamd "Bitcoins beter begrijpen". In dit boek beschrijft hij wat bitcoins zijn, wat je ermee kunt doen en wat de voor- en nadelen zijn. Ook gaat hij in op de technologie waarop Bitcoin is gebaseerd: de blockchain, die zich mag verheugen in een grote belangstelling van gevestigde bedrijven. In het boek komen diverse deskundigen uit binnen- en buitenland aan het woord en er zijn tal van praktische voorbeelden door het boek heen geweven.

Als ik Peter mag geloven is dit het het eerste oorspronkelijke boek over dit onderwerp in Nederland. Als je nu het boek nu besteld dan krijg je het meestal binnen één dag in de bus. Je kunt hier de eerste 20 pagina's bekijken.

Voor meer info en bestellen kan je terecht op bitcoinboek.nl. Het boek is uiteraard af te rekenen met Bitcoin, ik heb mijn exemplaar dus maar vast besteld en had het zojuist al op de mat.

peter de ruiter boek

Peter de Ruiter
is trouwens geen onbekende op Bitcoinspot.nl. Hij schreef al eerder een aantal artikelen over Bitcoin en Blockchain en bracht ook zijn eigen app BlockHead uit, een gratis app over bitcoins en blockchains.

Gepost door Webmaster

Add comment


Security code
Refresh