Bitcoins sturen via email met Mailacoin.com

on .

Bitcoins_versturen_via_email
Het is soms moeilijk om mensen over te halen om Bitcoin te gaan gebruiken. Als ze horen dat ze een applicatie moeten downloaden en hun Bitcoin-adres moeten doorgeven naar de verzender ligt de drempel al snel te hoog en begint men te aarzelen. Daarom heeft Mail A Coin een nieuwe dienst ontworpen waar men een bitcoin kan opsturen via e-mail. Het is een elegante en simpel manier om nieuwe gebruikers te introduceren aan het bitcoin fenomeen.

Maar, Hoe werkt het ?
1. Als eerste moet je je gegevens en de gegevens van de ontvanger invullen en de hoeveelheid Bitcoins die je wilt versturen. Daarna vul ook je eigen bitcoin adres in voor het geval dat de Bitcoins niet worden opgehaald door de ontvanger.
2. Mail A Coin genereert nu een uniek Bitcoin adres waar je de te sturen Bitcoins op kan storten.
3. Wanneer de transactie is bevestigd door het Bitcoin netwerk stuurt Mail A Coin een email naar de ontvanger. Hierin staan de URL, jouw bericht en een uitleg hoe hij of zij de bitcoins kunnen ophalen.
4. Als de ontvanger de Bitcoins naar hun eigen wallet hebben gestuurd krijgt de verzender een bevestigings email dat alles goed is verlopen.
5. Als de ontvanger zijn/haar bitcoin cadeau niet binnen een week heeft opgehaald worden de opgestuurde Bitcoins automatisch terug gestuurd naar het bitcoin adres van de verzender.

Het is mooi om deze innovaties te zien in de Bitcoin gemeenschap. Bitcoin ontwikkelaars zijn druk bezig om nieuwe applicaties en websites te bouwen om de Bitcoin infrastructuur meer dynamisch te maken. Stuur jouw bitcoins via mail naar een vriend(in) of naar een familie lid met Mail A Coin. http://mailacoin.com/

Gepost door David

Add comment


Security code
Refresh