Bitcoinspot.nl bestaat 5 jaar

on .

Bitcoinspot.nl bestaat 5 jaar  
Op een regenachtige zondagmiddag, 16 juni 2011, plaatste ik het eerste nieuwsbericht op mijn kersverse site bitcoinpot.nl. Een weekje of 2 ervoor had ik bij Max Keiser voor het eerst gehoord van de bitcoin en was meteen gefascineerd. Uiteraard, zoals je toen deed, eerst wat bitcoins gekocht bij MTgox, ze daarna opgeslagen op mybitcoin.com en geprobeerd bitcoins te minen via de computer. Om een lang verhaal kort te maken waren mijn gekochte bitcoins binnen een week bijna niks meer waard, was het minen via mijn computer geen succes en verdween mybitcoin.com met al mijn bitcoins.

Maar toch, mijn nieuwsgierigheid was geprikkeld, de site bleef bestaan en ik bleef het nieuws volgen. Bitcoinspot bestaat nu 5 jaar en wat mij betreft gaan we nog wel even door. Ik heb helaas niet veel tijd om een uitgebreide terugblik te schrijven maar ik kan wel stellen dat er met Bitcoin altijd wel iets te beleven valt. Zoals nu bijvoorbeeld, de koers gaat met sprongen omhoog en globaal lijken de bitcoin en de blockchain steeds meer terrein te winnen.

Ik heb de afgelopen jaren een hoop geleerd, ben een stuk minder naief geworden en heb een hoop interessante en fijne mensen ontmoet. We hebben de site de laatste jaren ook steeds verder uitgebreid met een hoop content, de koersen pagina en uiteraard onze bitcoin-map en de lijst met bitcoin acceptanten. Hans, bedankt!

Bij deze wil ik iedereen bedanken en laten we samen deze reis voortzetten!
Een warme groet van Roland de Goeij.


Comments   

# Guest 2016-06-22 11:58
Van harte gefeliciteerd met je eerste lustrum, Roland.
De overeenkomst met 5 jaar geleden is het regenachtige weer, maar voor de rest is alles anders!
Dank voor de altijd interessante en lezenswaardige berichten op je site.
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2016-06-19 20:26
Van harte gefeliciteerd !! :lol:

We gaan er ook de komende 5 jaar een feestje van maken. We are here to stay. 8)
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2016-06-18 21:29
Van harte met dit 5 jarige jubileum :) Ik kom geregeld een kijkje nemen op Bitcoinspot. Ga zo door!
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh