Bitcoinspot.nl deelt kaarten uit voor Bitcoin-evenement BitcoinInUse.

on .

Op 28 mei bestaat Arnhem Bitcoinstad 2 jaar. Dat gaan we vieren met het evenement BitcoinInUse  
Dit weekend bestaat Arnhem Bitcoinstad 2 jaar en daarom wordt aankomende zaterdag 28 juni het grootste bitcoin evenement georganiseerd dat ooit heeft plaatsgevonden in Arnhem. Zo zullen onder andere diverse sprekers hun opwachting maken, wordt er een speciaalbierenfestival georganiseerd en zijn er mooie prijzen te winnen. Bitcoinspot.nl steunt en sponsort uiteraard dit mooie initiatief en zo kunnen wij twee personen verblijden met een gratis toegangskaartje voor dit evenement.

Hoe kan je in aanmerking komen voor deze gratis kaartjes? lees dan even snel verder.

Wat kun je verwachten tijdens BitcoinInUse: Het dagprogramma bestaat uit presentaties van diverse topsprekers uit de bitcoin community, zoals Peter Todd (bitcoin core developer), Riccardo Spagni (Monero) en Manfred Karrer (BitSquare). De presentaties zullen worden gehouden in een locatie in het centrum van de stad.

Voor het avondprogramma zal er gebruik gemaakt worden van de diverse restaurants en horecagelegenheden die bitcoins accepteren. Op de website staan alle details van het programma, maar het belangrijkste is dat het een leuke topdag wordt voor elke bitcoinliefhebber. Dus mocht je het niet al gedaan hebben zet 28 mei dan alsnog snel in je agenda!

Zeker voor wie nog nooit in Arnhem Bitcoinstad is geweest: Dit is het moment om Arnhem te bezoeken. Kijk voor meer informatie op www.ArnhemBitcoinstad.nl

En Tenslotte: het enige wat je hoeft te doen om de gratis kaartjes te bemachtigen is even een like te geven op de bitcoinspot.nl facebook pagina (of als je dat al gedaan hebt kan je ook dit bericht op de bitcoinspot.nl pagina liken) en dan zullen we morgen contact opnemen met de gelukkige winnaar!

Gepost door Roland de Goeij

Tags: arnhem bitcoinstad,

Comments   

# Guest 2016-06-16 20:29
Is het nu ook op 28 juni of was het alleen op 28 mei?

Want er staan in bovenstaande artikel 2 verschillende data.

"Dit weekend bestaat Arnhem Bitcoinstad 2 jaar en daarom wordt aankomende zaterdag 28 juni het grootste bitcoin evenement georganiseerd dat ooit heeft plaatsgevonden in Arnhem."

"Dus mocht je het niet al gedaan hebben zet 28 mei dan alsnog snel in je agenda!"
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh