Bitcoinspot.nl rijdt mee voor het Ronald McDonald Kinderfonds

on .

Bitcoinspot.nl rijdt mee in de homeride voor het Ronald McDonald Kinderfonds  
De homeride is een evenement waarbij er al fietsend geld opgehaald wordt voor de Ronald McDonald Huizen. Deze maken het mogelijk voor ouders om dicht bij hun ernstig zieke kind te zijn en dat een gehandicapt kind onbeperkt vakantie kan vieren of sporten. Ik ga dit jaar ook meerijden als begeleider en dat betekent dat ik 24 uur in de auto zal zitten om de wielrenners te ondersteunen. Willen jullie me helpen om mijn sponsor streefbedrag van 500 euro te halen?

 

Beste bezoeker van bitcoinspot.nl, voor degenen die mij nog niet kennen zal ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Roland de Goeij, oprichter van bitcoinspot.nl en in het dagelijks leven Systeembeheerder. Maar daarnaast ben ik ook papa en als papa zou je uiteraard niet graag willen dat je kind ziek wordt. Maar mocht dat toch gebeuren en moet het vaak of langdurig naar het ziekenhuis dan is het natuurlijk fantastisch dat er een initiatief is als het Ronald McDonald huis.

Deze huizen maken het mogelijk voor ouders om dicht bij hun kind te zijn in het geval van een (langdurige) opname in het ziekenhuis. Op die manier kunnen ouder en kind toch bij elkaar blijven wat het herstel van de kinderen vaak bespoedigd. Het Ronald McDonald kinderfonds maakt het ook mogelijk dat gehandicapte kinderen onbeperkt vakantie kunnen vieren of sporten.

Iets doen voor een goed doel geeft je altijd een goed gevoel en als je het dan ook nog samen kan doen met je collega's dan is dat helemaal mooi. Daarom zal ik dus dit jaar meerijden als begeleider om de mannen en vrouwen van Accensys & Highq te ondersteunen in hun tocht door de lage landen. op 28 en 29 juni worden de fietsen bestegen en wordt er een parcour gefietst van 500 kilometer. De tocht gaat langs acht Ronald McDonald Huizen en Ronald McDonald Vakantielocaties. In zes etappes fietst men de lange route van Groningen naar Maastricht.

Maar we doen het natuurlijk niet alleen voor de lol, het doel is om geld in te zamelen voor het Ronald McDonald kinderfonds waar onder andere de Ronald McDonald kinderhuizen onder vallen.

Iedere deelnemer, wielrenner of begeleider heeft voor zichzelf een streefbedrag om zo uiteindelijk op het totale teambedrag uit te komen. Mijn streefbedrag is 500 euro en ik zou het fantastisch vinden als je me zou willen steunen om dit streefbedrag te halen. Tweet en deel dit bericht alsjeblieft om zoveel mogelijk mensen te bereiken! 

Ik zal op de site een teller bijhouden van de voortgang zodat iedereen kan zien hoeveel er tot nu toe binnen gekomen is. Je kan je donaties uiteraard sturen in cryptocurrencies of in de ouderwetse Euro's.

Alvast bedankt!
Roland de Goeij

Euro  Via de Homeride sponsorpagina
Bitcoin  1MNZBSeouzjQZkJ5YcVt6EXTpybxxNjVEJ 
Litecoin   LWaFV96K3aMrtUnvzb7iijFCwNoNWzueoW
Dogecoin   D8o3FYvoHvQu8KXwUimzoGg83y7ncYVvpp
Namecoin   NJKyw95KQsgyW6p52ZYAzVT5FrWB8c4SFz


Comments   

# Guest 2014-06-11 20:03
Kleine donatie gedaan :)
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2014-05-15 19:42
Hoi Roland,
Super initiatief!
Ik heb zojuist gedoneerd
Als de rest dat nou eens doet ipv offtopic gezwets... :zzz

Succes!
Stefan de Roo
Reply | Reply with quote | Quote
# Webmaster 2014-05-16 23:21
dank!
Reply | Reply with quote | Quote
# Webmaster 2014-05-13 21:58
Laten we niet teveel van de kern van de zaak afwijken: er zijn zieke kinderen die graag bij hun ouders willen zijn. En dus: steun de homeride!

Het complete medische systeem aanpakken doen we de volgende keer wel. :)
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2014-05-13 13:08
Lees dan ook een fatsoenlijk artikel voordat je een aangedikt verhaal van "wanttoknow" conspiricy chemtrail " site leest.

http://theweek.com/article/index/231627/can-chemotherapy-make-cancer-worse

Conclusie :
chemotherapie red levens !!
Maar het natuurlijk altijd beter ! ( gezonde cellen niet aanvallen)
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2014-05-13 21:04
Oww en we weten dat het mainstream nieuws de waarheid verteld hoor, zeer fatsoenlijk nieuws. NOT! :zzz
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2014-05-13 11:47
McDONALD’S WAARSCHUWT VOOR EIGEN ETEN!
In California waarschuwt McDonald’s voor wat er in het door hen geserveerde “eten” zit.
Op een bord voor de ingang staat keurig aangegeven, dat je van bepaalde ingrediënten kanker kunt krijgen.
https://herstelderepubliek.wordpress.com/2011/11/09/mcdonalds-waarschuwt-voor-eigen-eten/

Er blijken chemische gifstoffen in te zitten die men ook in vernissen, lakken en teerprodukten gebruikt uit de petrochemische industrie!
http://blog.friendseat.com/do-mcdonalds-burgers-decay/

McDonalds GMO Burgers Live Forever Video
(hamburger museum)
http://www.youtube.com/watch?v=ifAjiVZVA6A
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2014-05-13 11:40
Hoi Roland, prima initiatief en je hebt zeker de goede instelling. Maar onderzoek zeker ook eens de andere kant achter Mc Donalds en daarnaast ook reguliere medische behandelmethode n die vaak zelfs averechts werken zoals bijv. chemotherapie e.d. Het maakt de kanker zelfs heftiger. ​Lees verder: "Chemotherapie is niet alleen nutteloos in de strijd tegen kanker, het stimuleert zelfs de groei van kankercellen in een tumor". Dit heftige bericht komt van het ‘Fred Hutchinson Cancer Research Centre’ in Seattle (VS).
​http://www.wanttoknow.nl/nieuws/chemotherapie-maakt-kanker-heftiger/
Er blijken teveel mensen te sterven aan juist de reguliere behandelmethode n en NIET aan de kanker zelf!!! Dit moet een keer gezegd worden.
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2014-05-13 13:09
Lees dan ook een fatsoenlijk artikel voordat je een aangedikt verhaal van "wanttoknow" conspiricy chemtrail " site leest.

http://theweek.com/article/index/231627/can-chemotherapy-make-cancer-worse

Conclusie :
chemotherapie red levens !!
Maar het natuurlijk altijd beter ! ( gezonde cellen niet aanvallen)
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2014-05-13 20:52
Chemotherapie maakt de kanker juist heftiger en dit onderzoek komt niet van die nieuwssite zelf, nee het onderzoek is afkomstig van een onderzoekscentr um in Seattle (VS).
Bovendien bestaat er al meer dan 50 jaar het Hippocrates Health Centre in Palm Beach Florida die miljoenen files van kankerpatienten hebben liggen die volledig zijn hersteld mbv een gezond dieet (Gerson diet) dat bestaat uit vnl. groenten(sappen ). Hiermee wordt het lichaam dus ontgift!!! Dus het gif (en de parasieten) moeten er juist uit!! en er moet dus geen gif IN zoals chemo!

Chemo en/of bestraling maakt mensen alleen maar zieker omdat je nog meer afvalstoffen creert in het lichaam waardoor het auto-immuunssys teem nog harder moet werken totdat je erbij neervalt, bovendien heb je al kanker! Dus het is logisch dat men weinig tot geen kans maakt om chemo te overleven. Doe je eigen onderzoek eens! Lees ook eens wat lectuur van bijv. Hans Moolenburgh.
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2014-05-18 14:37
Seattle? De grootste conservatievenu nif van Amerika?! Ik denk dat die nie zullen staan springen om geneeskundige behandelingen.. . :-*

Overigens top initiatief, Ronald!
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2014-05-13 22:49
https://www.youtube.com/watch?v=KtYkyB35zkk
Reply | Reply with quote | Quote
# Webmaster 2014-05-13 23:23
geniaal :)
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh