Bitcoinspot.nl Bitcoin-meeting zeer geslaagd!

on .

Bitcoinspot.nl_Bitcoin_meeting_2013
Hoe vaak maak je het mee dat je tijdens een hele avond geen enkel saai gesprek hebt? Ondergetekende maakte het gisteren mee tijdens de 1e bitcoinspot.nl bitcoin meeting bij king Arthur te Utrecht. Zo'n 50 Bitcoiners hadden hun weg gevonden naar het bewuste etablissement en dat stond garant voor een zeer gezellig en interessante avond. Na een wat onwennige start met het horecapersoneel en het afrekenen met Bitcoins sloeg de scepsis al snel om in enthousiasme en ging het bier Rap over de toog in ruil voor Bitcoins.

De verhouding bekende/nieuwe gezichten was ongeveer 25/75 en er was dus een hoop gelegenheid om uitleg te geven over Bitcoin en de eindeloze potentie van dit digitale betaalmiddel. Wat ik vooral erg leuk vond is dat er niet alleen maar jongeren aanwezig waren maar dat ook blijkbaar de andere generaties Bitcoin beginnen te ontdekken. Menig discussie werd gevoerd en menig visitekaarje uitgewisseld. Na een avond als dit blijkt maar weer dat er een hoop bedrijvigheid is op Bitcoin gebied en naast de al aanwezig Bitcoin ondernemers heb ik een hoop goede ideeen langs horen komen.

Ook erg leuk was dat Peter Surda aanwezig was. Peter Surda is een fulltime "Bitcoin econoom" en is onder andere te vinden op zijn site: www.economicsofbitcoin.com. Mooi om te zien dat iemand die op zo'n hoog intellectueel nivo bezig is met Bitcoin toch uitgebreid de moeite nam om met nieuwsgierigen rustig de Bitcoin basics door te nemen. Koen Swinkels, bedankt voor het meenemen van deze introduce!

Ons mining demo(tje) (bestaande uit 1 dell laptop en 1 USB block eruptor asic miner) trok ook zeker de aandacht en was zeer nuttig om het minen wat beter mee uit te leggen. Zelfs wat Bitcoin merchandise verwisselde van eigenaar deze avond. Al met al een zeer geschikte avond en wat mij betreft zeker waard om in de nabije toekomst eens te herhalen. Dus heb je het gister gemist? geen nood, er komt een herkansing.

Gepost door Roland.

Add comment


Security code
Refresh