BlockHead: een gratis app over bitcoins en blockchains

on .

BlockHead: een gratis app over bitcoins en blockchains  
Afgelopen weekend werd tijdens reinvent.money door uitgever en Auteur Peter de Ruiter de nieuwe app "Blockhead" gelanceerd. Blockhead is een gratis app met verhalen over bitcoins en de achterliggende technologie blockchains. Wat zijn het, wat kun je er mee, wie werken er al mee en hoe ziet de wereld er straks uit als bitcoins en blockchains gemeengoed zijn? Dat alles in begrijpelijke taal. BlockHead is een 'levende' app, een boek in de vorm van een app.

Peter de ruiter is de man achter PixelPerfect Publications. Hij is een reiziger, fotograaf, digitaal pionier en schrijver van talrijke boeken over digitaal fotograferen, landen & volkeren en mensenrechten. Zijn belangrijkste activiteit is momenteel het uitgeven van boeken en ebooks: die van hemzelf, maar vooral die van anderen.

Bij PixelPerfect Publications kan je boeken kopen en afrekenen met bitcoins. Aan deze betaalmogelijkheid met de digitale munt is bovendien een spaaractie gekoppeld: klanten profiteren van een eventuele koersstijging van deze vituele munt. De mogelijke koerswinst wordt jaarlijks op 1 juli berekend en pro rata uitgekeerd aan de klanten in de vorm van korting op ebooks naar keuze.

De Blockhead app is uiteraard te downloaden via de Google Play store en appstore van Apple.

Gepost door Roland de Goeij

Tags: bitcoin nederland, blockchain, peter de ruiter,

Add comment


Security code
Refresh