Bowling de Korenmarkt accepteert bitcoins

on .

Bowling de Korenmarkt accepteert bitcoins  
Wie naar Arnhem komt kan zich vergapen aan talloze horecagelegenheden die bitcoins accepteren en zal ook tijd tekort komen om alle winkels te bezoeken die bitcoins accepteren. De entertainment sector was nog wat achter gebleven. Je kunt een bezoek brengen aan het wijnmuseum of middels een combinatiedeal bij Lizzy's Pannenkoekenhuis in de lokale JT bioscoop een film kijken. En vanaf nu kun je ook met je bitcoins  terecht bij Bowling de Korenmarkt.

Toen MIT journalist Russ Juskalian Arnhem Bitcoinstad bezocht om te kijken of hij een weekend lang op bitcoins kon leven in Arnhem, gaf hij aan dat het leuk zou zijn als deze Bowling ook bitcoins zou accepteren. Inmiddels heeft eigenaar Danny Nathans aangegeven Bitcoin graag een kans te willen geven in zijn zaak.

Bowling de Korenmarkt heeft vier bowlingbanen, maar je kunt ook gebruik maken van de pooltafel of zelfs een steengrill arrangement boeken. Bowling de Korenmarkt zit aan de Luthersestraat 12, midden in het centrum van Arnhem, op de 1e verdieping. Direct onder de bowlingbaan zit Café de Barron (bekend van de live muziek) waar je al langer met bitcoins kunt betalen.

De Arnhemse bitcoin meetup groep heeft op de agenda staan om zaterdag 11 juli te gaan bowlen, iedereen is welkom, maar laat het i.v.m. reserveren wel even weten dat je komt!

Voor de acceptatie van de bitcoinbetalingen maakt Bowling de Korenmarkt gebruik van het systeem van Bitkassa.

Gepost door: Hans van Wessel

Tags: bitcoin acceptatie, arnhem bitcoinstad,

Comments   

# Guest 2015-06-27 21:52
Gezellig dat jullie bij ons komen bowlen!
Graag tot dan en laten we hopen dat er
Veel mensen met bitcoins gaan betalen in Arnhem!

Met vriendelijke groet,
Team bowling de korenmarkt!
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh