BTC Next introduceert Bitcoins kopen met PIN in Nederland

on .

hier-kunt-u-pinnen
Vanaf nu is het mogelijk Bitcoin te kopen via PIN. BTC Next biedt als eerste Nederlandse partij de mogelijkheid om Bitcoin te kopen door middel van een PIN transactie. Afgelopen donderdag hebben Nederlanders tijdens het Bitcoin cafe voor het eerst de kans gehad Bitcoins direct van BTC Next af te nemen door te pinnen en daarnaast boodt gastheer EMG Faktors met de kassa-app van NuvoPos.com de mogelijkheid de drankjes met Bitcoin te betalen!

Het was een leuke en interessante avond. Een goede kans om mede-bitcoiners te ontmoeten en meer te leren over Bitcoins. Er waren ongeveer 70 man aanwezig en de presentaties van Pieterjan Goppel van BTC Next en Rutger van Zuidam van IntoBitcoin werden enthousiast ontvangen. Daarnaast wilden de aanwezigen graag als eerste gebruik maken van het pinnen van Bitcoin en het betalen van een biertje met Bitcoin!

Onderstaande video en foto’s geven een goede indruk van het Bitcoin Café Groningen en de eerste Bitcoin transacties met PIN.bitcoincafe_1
bitcoincafe_2
bitcoincafe_3
BTC Next heet vanaf nu iedere vrijdag klanten welkom die graag Bitcoins willen kopen door middel van pinnen. Naast het pinnen kunt u bij BTC Next terecht voor persoonlijk advies en informatie. Wilt u graag aan- of verkoopadvies, of meer informatie over Bitcoin, dan bent u iedere vrijdag van harte welkom om met BTC Next in gesprek te gaan.

Gepost door Leon

Add comment


Security code
Refresh