Butterfly Labs gaat eindelijk uitleveren!

on .

butterflylabs-gaat-uitleveren
Goed nieuws voor de mensen die een Asic mining device hadden besteld bij Butterfly Labs want deze hebben aangegeven dat de apparaatjes klaar zijn en uitgeleverd gaan worden. Als je een order hebt openstaan bij Butterfly Labs dan kan je inloggen op de orderpagina om de status van je order te controleren. Voor de mensen die zich nu afvragen waar dit over gaat en wat een Asic mining device nou eigenlijk is, lees gerust even verder.


Mocht u het nog niet weten, een Asic mining device is een hardware-apparaat dat specifiek gemaakt is voor 1 doel: het minen van Bitcoins. Werd het minen van Bitcoins eerst nog gedaan met de processor en daarna met videokaarten dan kunt u dit de volgende evolutionaire stap noemen in het minen van Bitcoins. Deze Asic apparaten minen vele stukken sneller dan dat je dat kan doen met een videokaart of processor en dat tegen een fractie van het stroomverbruik.

De apparaatjes van Butterfly Labs hadden eigenlijk al ergens tegen het einde van 2012 uitgeleverd moeten worden maar de leverdatums werden telkens opnieuw opgeschoven. Velen twijfelden er uberhaupt aan of de apparaten nog uitgeleverd gingen worden maar die angst lijkt dus ongegrond. Als alles goed gaat wordt Butterfly Labs het tweede bedrijf wat op grote schaal Asics gaat uitleveren. Het bedrijf Avalon was ze, een aantal maanden geleden, al voor met hun Avalon Asic Miner. Zie het artikel Avalon wint de Asics Race voor wat meer info over hoe dit allemaal gelopen is.

De Butterfly Labs Asics Soap lijkt nu dus bijna afgelopen maar Butterfly Labs zou Butterfly Labs natuurlijk niet zijn als ze niet nog wat drama in petto hadden. Ten eerste moet je de order, die je al had staan, nogmaals bevestigen want het blijkt dat de heren niet volledig kunnen voldoen aan hun eerdere beloftes. De mining devices zijn iets groter geworden, verbruiken wat meer stroom en leveren misschien niet zoveel rekenkracht als aanvankelijk beloofd was. Mocht je daar problemen mee hebben dan kan je ervoor kiezen om je order alsnog te annuleren. 

Ook bereiken ons berichten dat de site overbelast is van alle mensen die hun order willen bevestigen en dat er orders zijn die naar achter geplaatst zijn in de wachtrij. Ook zijn er nu al meerdere mensen die aangeven dat ze hun bestelling hebben gedaan met priority shipping maar nu ze hun order bevestigd hebben blijkt deze gewoon weer op normal shipping te staan terwijl ze er toch echt voor betaald hebben. Ondergetekende probeerde zijn order op priority shipping te zetten maar de betalingsprocedure leidde naar niets en nu staat de order vast lijkt het. Al met al een en al gezelligheid en de komende dagen zal er nog wel een hoop gezegd worden over dit nieuwe hoofdstuk in de Butterfly Labs Soap.

Maar toch: ze worden nu langzaam maar zeker verstuurd dus dat is alvast een goed begin. Als het goed is worden de kleinere, zogenaamde "jalapeno", miners als eerste geleverd en daarna de singles. Als ik mijn exemplaar (een single) binnen heb dan zal hier zeker een artikel aan besteed worden! 

Add comment


Security code
Refresh