BW Motorparts Accepteert Bitcoins

on .

bwmotorparts
BW Motorparts.nl is een webshop gespecialiseerd in motoronderdelen. Ze stellen zichzelf bij deze voor:

BW Motorparts.nl is in 2010 opgericht om in de vraag naar motorfiets onderdelen te voldoen. we zijn begonnen met leveren  van betaalbare A-merken in de vriendengroep en we hebben dit uitgebreid naar de levering in heel Europa.

Daarnaast hebben we ook het concept gemaakt om complete jaarlijkse en 2-jaarlijkse onderhoudssets te maken waarmee je zelf het onderhoud aan je motor kunt doen. Naast slijtageonderdelen leveren we ook design en verbeter onderdelen zoals Motomaster remschijven, Powerrbrakes remleidingen, SCM remschakelsets en GB Racing crashprotection. Hiernaast ontwikkelen we ook motoronderdelen en accessoires welke het motorrijden net even iets makkelijker maken. Zo hebben we een aantal jaar geleden een wielensteun gemaakt voor je reserve set en/of regenwielen. Deze worden inmiddels al door meerdere bedrijven verkocht.

Een aantal jaar geleden lazen we over Bitcoins en we zijn hier toen prive ingestapt, met belangstelling hebben we het nieuws sinds die tijd verder gevolgd. Maar omdat het bestaan van een nieuwe munt ook valt en staat met de acceptatie door genoeg mensen en winkels, hebben we de webshop halverwege 2012 geschikt gemaakt voor de acceptatie van Bitcoins. We hebben een aparte server draaien voor de afhandeling van de betalingen.

Add comment


Security code
Refresh