Café Restauarant Verheyden is de nieuwste deelnemer van Arnhem Bitcoinstad

on .

Verheyden11  
Café Restauarnt Verheyden is de nieuwste deelnemer van Arnhem Bitcoinstad en zal daarmee de laatste onderneming zijn die zich in 2014 zal aansluiten bij dit initiatief.
Café Restaurant Verheyden is gevestigd aan de Wezenstraat 6 midden in het hart van het bruisende winkelcentrum van Arnhem, gevestigd in een voormalig pakhuis wat In het begin van de 19e eeuw nog in gebruik was door een lompenboer. Verheyden is gezegend met een idyllische en zeer geliefde stadstuin

In deze tuin kan je tijdens het terrasseizoen heerlijk zitten, ook is er een karakteristieke tweede verdieping met ruimte voor borrels, partijen, vergadering of diner. Er wordt bij Café Restaurant Verheyden uitsluitend gewerkt met dagverse en seizoensgebonden producten. De dinerkaart wijzigt iedere maand en je kan er terecht voor een heerlijke lunches, sandwiches, frisse salades, soepen en pastagerechten.

Verheyden2

Wanneer je zeker wilt zijn van een tafeltje is het raadzaam een tafel te reserveren, maar binnenlopen kan natuurlijk ook. Naast lekker eten is er bij Café Restaurant Verheyden ook plaats voor kunst. Regelmatig zijn er wisselende exposities te bewonderen die in het teken staan van Arnhemse Mode, kunst en of cultuur. Met Café Restaurant Verheyden is Arnhem Bitcoinstad dit jaar op een totaal van 46 deelnemers uitgekomen. Voor de acceptatie van haar bitcoinbetalingen maakt Café Restaurant Verheyden gebruik van het kassasysteem van Bitkassa.

Gepost door Hans van Wessel

Tags: Bitkassa, Arnhem, acceptatie, Arnhembitcoinstad

Add comment


Security code
Refresh