CC-House en B&B Molenbeke sluiten zich aan bij Arnhem bitcoinstad

on .

CC-House1bew  
Computerzaak CC-House in Arnhem accepteert sindskort ook bitcoins. CC-House is dé budget computerwinkel van Arnhem en verkoopt zowel nieuwe als gebruikte computers. Maar wat CC-House echt uniek maakt: Ze repareren je laptop. Bij welke computerzaak kun je tegenwoordig nog binnen komen lopen met "Het scherm van mijn laptop is stuk"? Bij CC-House dus. CC-House bevindt zich op de klarendalseweg 147 in het Arnhemse Mode kwartier.

Eigenaar Michiel Bulthuis heeft de zaak al sinds 1995 en heeft daarmee een van de oudste computerzaken in Arnhem. Hij bestond al in de tijd dat de Escom, Vobis, Funprice en Memo computers grote namen waren in Arnhem. Waar veel van die namen tegenwoordig verdwenen zijn blijft CC-House bestaan. In de economische zware tijden kregen veel andere computerzaken het moeilijk omdat veel mensen geen grote uitgeven deden. CC-House werd in die periode juist een aantrekkelijk alternatief met tweedehands pc's en laptops. En natuurlijk door hun goede technische dienst waar je je oude PC of laptop kunt laten repareren. En sinds kort kun je dit alles dus ook met bitcoins betalen.

CC-House interieur

B&B Molenbeke
Naast CC-House accepteert ook Bed and Breakfast Molenbeke vanaf vandaag bitcoin betalingen. B&B Molenbeke Is gevestigd aan de Adolf van Nieuwenaarlaan 28 en is het eerste Bed and Breakfast in Arnhem dat bitcoin accepteert. De keuze voor overnachtingsplaatsen voor een bezoek aan Arnhem Bitcoinstad neemt toe. Na Hotel Modez en Groot Warnsborn accepteert nu ook Bed and Breakfast Molenbeke bitcoins. Het Bed and Breakfast bevindt zich in de fraaie wijk Molenbeke op loopafstand van het centrum van Arnhem.

BenBMolenbeke1  

Eigenaren Jacqueline en Rolf Joosten raakten geïnteresseerd in bitcoins en besloten om het project Arnhem Bitcoinstad te steunen door bitcoingebruikers met open armen te ontvangen. De rustige ruime kamer,, welke gelegen is op de eerste verdieping, is uitgerust met twee gelijke eenpersoonsbedden welke elektrisch verstelbaar'zijn. Ook is er een wastafel, linnenkast en er is WIFI beschikbaar. De badkamer is te bereiken op dezelfde verdieping via de overloop.
Voor (buitenlandse) medewerkers van bedrijven als AKZO Nobel, Tejin en Novartis is dit een interessant long-stay adres aangezien deze kantoren zich op steenworp afstand bevinden. Momenteel hebben ze twee kamers die ze verhuren. Wie op zaterdag verblijft kan meteen een uitstapje maken naar het nabij gelegen Wijnmuseum waar ook bitcoins worden geaccepteerd!

BenBMolenbeke2

Café de Velper

Bij Café de Velper, welke ook aangesloten is bij Arnhem Bitcoinstad, kunnen tot nader bericht geen bitcoins uitgegeven worden. Ons bereikte het nieuws dat het cafe voorlopig is gesloten omdat de uitbater ervan verdacht wordt dat hij naast de verkoop van alcoholische versnaperingen er ook nog andere hobby's op na hield. Met al deze plussen en minnen staat de teller van Arnhem Bitcoinstad alweer op 54 deelnemers. Al deze deelnemers maken gebruik van het kassasysteem van Bitkassa. Ook CC-House en Molenbeke staan vermeld op de bitcoinmap van Bitcoinspot.nl.

Gepost door: Hans van Wessel

Tags: bitcoin Bitkassa, acceptatie, Arnhembitcoinstad

Add comment


Security code
Refresh